Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/20/2020 in all areas

 1. 70 likes
  Nume:Cretu Nume in joc (link user panel):CretuMaretu Link poza:
 2. 67 likes
  Nume: Radu Ionut Nume in joc (link user panel):https://panel.crowland.ro/profile/qpSmoKe Link poza:
 3. 56 likes
  Nume:Cosereanu Radu Constantin Nume in joc (link user panel):Radu_CTN https://panel.crowland.ro/user/profile/Radu_CTN Varsta:Am minunata varsta de 15 ani. O scurta descriere a ta:In primul rand , ma numesc Cosereanu Radu-Constantin si am minunata varsta de 15 ani, o varsta la care tot ceea ce ma preocupa este distractia.In majoritatea timpului obisnuiesc sa ma joc SA:MP, sunt foarte dedicat cand este vorba de o situatie serioasa, vreau sa iasa mereu totul bine, nu sunt o persoana recalcitranta si tin sa cred ca in orice situatie este vorba de glume, incercand sa fac si lumea din jurul meu fericita, fara a lua toate lucrurile personal. Link poza:
 4. 55 likes
  Nume:AdeLLin Nume in joc (link user panel):https://panel.crowland.ro/profile/AdeLLin Link poza: https://imgur.com/a/iOd2Foq
 5. 48 likes
  Nume: Zarițchi Adrian Nume in joc (link user panel): Shyro - https://panel.crowland.ro/user/profile/Shyro Varsta: Am frumoasa vârstă de 21 de ani. O scurta descriere a ta: Sunt din Suceava, însă urmez cursurile universitare în Iași. Sunt ambițios și respectuos față de cei care dețin o anumită funcție (fie pe un joc, fie în viața reală), deoarece le admir munca prin care aceștia au reușit să ajungă la nivelul la care se află, dar și față de celelalte persoane. Urăsc să "alint/periez" anumite persoane doar pentru faptul că îndeplinesc o anumită funcție, de aceea niciodată nu am făcut și nu voi recurge la un asemenea gest. Nu pot susține faptul că am o anumită pasiune, deoarece asta ar însemna să le neglijez pe celelalte. Îmi place să fac sport(deoarece consider ca mă disciplinează), să citesc(deoarece consider că este un sport al minții), să ascult muzică(deoarece consider că este un mijloc de relaxare al sufletului și de detașare a omului față de toate problemele contemporane), să fiu glumeț atunci când este cazul și să tratez o problemă cu maximă seriozitate și responsabilitate atunci când este cazul. Iubesc toți oamenii din jurul meu și încerc să las o urmă de prietenie asupra tuturor. Mă consider o persoană la fel ca și alte persoane, cu principii, cu țeluri în viață, dar și cu defecte pe care încerc non-stop să mi le îndrept. Îmi place să fiu corect și responsabil, puțin dur cu mine, prietenos și, de asemenea să fiu alături de o persoană ce are un necaz sufletesc, indiferent dacă am avut sau nu conflicte cu respectiva, sau dacă ne cunoaștem, ori nu. Cu alte cuvinte, țelul meu este să devin cea mai bună versiune a mea, în care oamenii să găsească o alinare. Link poza:
 6. 45 likes
  Nume: Oana Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/user/profile/Oana Varsta: 18 O scurta descriere a ta: Sunt a lu' Suky Link poza:
 7. 43 likes
  Nume: Costin Nume in joc (link user panel): Costin. - https://panel.crowland.ro/user/profile/Costin. Varsta: Am frumoasa varsta de 17 ani. O scurta descriere a ta: Salut, eu sunt Costin, am varsta de 17 ani si sunt din Bucuresti. Nu pot zice ca sunt perfect, dar sunt un baiat destul de intelegator, si scopul meu nu e de a ajunge doar cineva pe SA:MP, am mai multe scopuri in aceasta viata. Cateodata sunt si desfranat dar incerc din rasputeri sa fac tot posibilul sa ma controlez si sa nu ma las dus de val, dandu-ma mare sau alte lucruri..etc. Nu sunt nici putred de bogat dar nici sarac, si nu-mi plac tot felul de insulte aduse la adresa mea. Ii iubesc pe cei care sunt alaturi de mine si ma sprijina în tot ce fac. Am incercat multe sa fac, sa incerc, sa reusesc dar nu toate au iesit asa cum as fi vrut eu. Am vise mari ca toti oamenii si în fiecare zi "pasesc cu un pas" mai sus, dobandesc experienta mai multa. Link poza:
 8. 37 likes
  Nume: Roșu Adrian Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/Ciumpalacu Link poza: https://imgur.com/a/l3en6Ul
 9. 33 likes
  Nume: Barbu Cristian Marian Nume in joc (link user panel): SeKaN - https://panel.crowland.ro/user/profile/SeKaN Varsta: Am frumoasa varsta de 13 ani, in 5 zile fac 14. O scurta descriere a ta: Ma numesc Barbu Cristian Marian, am frumoasa varsta de 13 ani, pe 3 august fac 14. Sunt din Romania respectiv judetul Buzau, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, nu imi place sa ma bat, nici sa ma cert, am o calitate buna, sa fac oamenii sa rada. Timpul liber mi-l dedic Photoshop-ului in care fac lucrari pentru forum sau pentru team-uri, etc si sa ies pe afara cu prietenii. Link poza:
 10. 29 likes
  Nume: Gabriel Andrei Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/.NoxCode. Link poza:
 11. 28 likes
  Nume: ma numesc Erol Eduard. Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/user/profile/Erol . Varsta: 11 ani. O scurta descriere a ta:Salut! Ma numesc Erol Eduard si am varsta de 11 ani. Sunt simplu, sociabil si ma pot adapta in orice situatie pentru a fi placut oamenilor. Fac mereu tot ceea ce imi propun si nu renunt niciodata la nimic. Nu jignesc si nu vreau sa fiu jignit la randul meu. Firea mea comunicativa ma face sa leg foarte multe relatii de prietenie. Imi place ca prietenii pe care mi-ii fac sa aiba aceleasi pasiuni cu mine, sa schimbam idei, impresii si sa avem realizari impreuna. Timpul liber il petrec uitandu-ma la Anime-uri, jucandu-ma pe calculator, jucand fotbal si citind carti. Pasiunea mea pentru jocuri ma face sa imi doresc sa cunosc persoane de la care am si de invatat. Link poza:
 12. 27 likes
  Nume: Max Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/FeeK Link poza:
 13. 25 likes
  Nume: Mă numesc Munteanu Mihai Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/user/profile/MihaiBEST Varsta: Am varsta frumoasa de 16 ani. O scurta descriere a ta: Ma numesc Mihai si am varsta de 16 ani. Sunt in clasa a 10-a si imi respect mult colegii. Mă descurc bine la școală. Imi dedic foarte mult timp SA:MP-ului. Iubesc fotbalul si il practic de la varsta de 9 ani. Echipa mea preferata este Real Madrid, iar jucatorul meu preferat este Ronaldo. Sunt mereu dispus sa învaț lucruri noi. Nu îmi plac minciunile sau mincinosii. Nu sunt genul baiatului rasfatat, iar eu consider ca am tot ce imi trebuie. Link poza:
 14. 25 likes
  Nume: Ma numesc Hotescu Stefan. Nume in joc (link user panel): Vyteron, https://panel.crowland.ro/user/profile/Vyteron. Varsta: Am frumoasa varsta a adolescentei de 16 ani. O scurta descriere a ta: In primul rand, ma numesc Hotescu Stefan, am frumoasa si minutata varsta de 16 ani, sunt o fire foarte haioasa, deobicei fac pe toata lumea din jurul meu sa rada, sa zambeasca, asta este felul meu de a fi. In al doilea rand, pot spune despre mine ca sunt sociabil, fara a fii genul de persoana sa tradeze, mereu m am considerat un membru de elita in gasca mea, pe langa asta imi place foarte mult foarte mult sa inot, sau sa vizitez noi orase, sa descopar locuri noi, locuri neobisnuite sau chiar bantuite, mai multe doresc sa aflati despre mine pe parcurs.
 15. 21 likes
  Nume: Luci Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/ImLuciFTW Link poza: https://imgur.com/a/TESJKj2
 16. 21 likes
  Nume: Antonio Mutu Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/..ExT4Zz.. Link poza: https://imgur.com/a/eHGK0Kk
 17. 21 likes
  Nume: Mă numesc Roșu Paul. Nume in joc (link user panel): BuStEr - https://panel.crowland.ro/user/profile/BuStEr Varsta: Am frumoasa vârstă de 15 ani. O scurta descriere a ta: Cum am spus și mai sus, mă numesc Roșu Paul, am vârsta de 15 ani, sunt în clasa a X-a la profil Pedagogic și locuiesc într-un mic orășel din județul Alba numit Abrud. Sunt o persoană normală, nu mă consider specială deoarece am și eu defectele mele. Sunt de o fire mai naivă, amuzant, sincer, prietenos și care are toate țiglele pe casă. Îmi place foarte mult: ,,gamereala" pe calculator sau telefon , ieșitul pe afară cu prietenii și voleiul. Îmi plac foarte mult persoanele care au aceleași hobby-uri ca mine, care sunt sincere și spun tot ce îi îngrijorează, care urăsc bârfele și șerpii. Mare parte din timp mi-o dedic în fața PC-ului, vorbind pe Discord și făcând caterinca pe jocuri cu prietenii din STAFF și cei care nu sunt în STAFF. Nu am intrat în acest concurs pentru a câștiga și doar pentru a mă simți bine. Link poza:
 18. 20 likes
  Nume: Marian Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/Mariann Link poza:
 19. 20 likes
  Nume: Andrei Pirvu Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/andreixp3 Link poza:
 20. 19 likes
  1. INFOMATII GENERALE Funcția de lider vă poate fi scoasă în orice moment în care se ajunge la concluzia că nu vă faceți treaba așa cum trebuie. Drept urmare, tratați regulile ca atare! Durata minimă de zile ca un lider să fie demis din funcție cu 0/40 FP este de 60 zile. Odata ce ai primit functia de lider nu ai voie sa ii dai rank down co-liderului fara acordul lui. Daca acesta cere Wipe ii acorzi cu rank 6 sau daca nu doreste wipe ii acorzi rank down ( in situatia in care nu doresti sa ramai cu acelasi co-lider). Liderii noi care primesc functia trebuie sa acorde clear FW la toti membrii in maxim 24 de ore ! În cazul în care un lider demisionează sau este scos sub minimul de 60 de zile, o să fie scos cu 150/40 FP. Activitatea liderului constă în minim 7 ore pe săptămână, adică 1 oră pe zi. În caz contrar, acesta poate fi demis în orice moment. Abuzul de functie va fi sanctionat cu banarea voastra permanenta (a contului cat si al IP-ului) si scoaterea functiei. Liderii ce nu se vor loga pe server timp de 3 zile fara o cerere de inactivitate la lider vor fi demisi din functie pentru neseriozitate. Liderii nu au voie să joace pe alte conturi înafară de conturile lor. Daca acordati o sanctiune aiurea unui jucator trebuie sa ii acordati imediar Clear FW ! Chiar daca v-ati primit deja sanctiune pentru greseala facuta, in caz de post o sa primiti si pentru ca nu a-ti acordat Clear Fw. ( Trebuie sa acordati Clear FW imediat dupa ce a-ti aflat ca a-ti acordat gresit ) Ex: Un admin va sanctioneaza si precizeaza in reclamatie ca a-ti acordat gresit o sanctiune ! Liderii ce sunt prinsi promovand sau distribuind cheat-uri (spre exemplu un lider ii spune unui membru sa se activeze, sau un lider ii spune unui admin sa nu-l baneze pe X, deoarece foloseste cheats), indiferent daca este in gluma sau nu, vor fi sanctionati cu uninvite cu 150/40 FP si ban. Fiecare lider nou ales are dreptul să acorde wipe la toti membrii ce au sub 7 zile sau rank 2 in maxim 24h, dar la jucatorii cu 7 + zile sau rank 2+ pot acorda wipe doar la cererea membrului. ( DOVADA in caz de post). Exceptie pentru liderii mafii, acestia au voie sa dea wipe tuturor membrilor. Wipe se acorda intotdeauna cu 0 Faction Punish indiferent de zilele petrecute in factiune ! Liderul este obligat că în regulamentul intern al facţiunii să adauge un link către regulamentul general al server-ului şi al facţiunii respective. Liderii au voie să pună cereri de inactivitate cu condiția de a-și rezolva problemele ce sunt necesare în facțiune. Membrii ce intra in factiune de miercuri pana la resetarea rapoartelor (sambata sau duminica) vor fi scutiti de raport. Topicurile facțiunii pot fi doar editate de către liderii facțiunii, nu aveți voie să ștergeți și să refaceți topicurile. Puteti să schimbați subliderul de maxim 2 ori pe lună. Nu aveți voie să acordați sublider cuiva, iar mai apoi să-l demiteți cu rank 6 doar pentru frumusețea FH-ului. Acesta trebuie să petreaca minim 14 zile ca sublider pentru a putea fi demis cu rank 6. Subliderul nu necesita acordarea testului de intrare în cazul alegerii acestuia. Orice greseala a liderului este sanctionabila 14 zile de la comiterea acesteia, orice reclamatie cu dovezi trecuta de 14 zile de la comiterea faptei nu va fi luata in considerare. O factiune poate avea un singur co-lider. Pentru cine nu stie sau nu a fost sigur, pentru neprezentare sedinta la rank 1 se acorda Faction Warn ! Nu uninvite ! Urmatorii sublideri vor fi alesi din cadrul factiunii dintre membrii care au minim 7 de zile in faction history sau actual in tipul de factiune respectiva. Daca liderii sunt surprinsi incurajandu-si membrii sa paraseasca factiunea, deoarece nu sunt multumiti de acestia, vor fi sanctionati cu Leader Warn. Voi i-ati ales, voi ati dat testele de intrare cu ei, sunt membrii vostri, nu aveti niciun drept sa va bateti joc de ei si de munca lor. Greșelile subliderilor vor duce automat la sancționarea liderului, deci alegeți-vă subliderul cât mai bine. 2. REGULI RANK-UP Rank 1 se acordă automat la intrarea în facțiune. Rank 2 se acordă dupa minim 7 zile de la intrarea în facțiune. Rank 3 se acordă după minim 14 zile de la avansarea precedentă. Rank 4 se acordă dupa minim 14 zile de la avansarea precedentă. Rank 5 se acordă după minim 14 zile de la avansarea precedentă. Daca un membru detine Faction Warn, atunci o sa-i fie prelungit durata de rank up cu 7 zile. Daca un membru detine 2/3 faction warn, atunci o sa-i fie prelungit durata de rank up cu 14 zile. Cand a trecut durata, se vor sterge cele 2 faction warn-uri si se va acorda rank-ul necesar. Atentie! Momentan nu o sa fie implementat la inceput sistemul de rank-up automat, cea ce inseamna ca liderul trebuie sa se ocupe de asta. 3. DEMITERE Un membru se demite cu 40 FP în cazul în care acesta nu are minim 14 zile în facțiune. În caz contrar, dacă membrul are minim 14 zile în facțiune, poate fi demis cu 0 FP. Un membru nu are voie să pună demisia în ziua în care se termină raportul, iar acesta îl are incomplet doar pentru a fi demis cu motiv 'Demisie'. Verificați raportul acestuia, iar mai apoi îl demiteți. Liderul este obligat să demită un membru banat dupa minim 3 zile de la primirea banului, pe motivul 'Banned / Banat'. Membrii ce sunt banați isi pot pune cerere de demisie, dar vor fi demisi pe motiv Banned / Banat cu 40 FP indiferent de zile. ATENTIE!: Acestia au nevoie de o dovada video ca este contul lor FILMAND cand se logheaza pe panel sau dau refresh, astfel incat sa evitam dovezile editate si demiterea aiurea. În cazul în care un membru face sau a făcut abuz de funcție, acesta o să fie demis cu 150/40 FP. 4. ACCEPTAREA SI INVITE INTR-O FACTIUNE Orice lider este OBLIGAT atunci cand respinge o aplicatie sa scrie motivul pentru care o respinge. Dacă acceptați un jucător din greșeala, aveți obligația de a schimba din acceptat în respins în maxim 30 minute. După acceptarea jucătorilor, liderul / subliderul sau testerii facțiunii trebuie să susțină testul de intrare înainte de a invita jucătorul. Testul de intrare trebuie susținut în maxim 24 de ore de la acceptare. Liderul poate avea maxim 4 testeri în facțiune, iar acestia pot fi aleși de la minim rank 2 în facțiune. Testele de intrare trebuie să conțină minim 10 întrebări, cât mai complexe. Dovezile de la testul de intrare se păstreaza minim 72 de ore. Liderul / subliderul are voie să răspundă la aplicații în maxim 72 de ore. Nu aveți voie să reacceptați un jucător în facțiune decat după minim 7 zile de la părăsirea acesteia. Daca in factiune sunt minim 10 locuri libere, sunteti obligati sa recrutati minim 5 membri in maxim 72 de ore. 5. ACTIVITATE FORUM Trebuie sa postati fiecare sanctiune acordata in topic-ul 'Sanctiuni' din cadrul factiunii la care sunteti lider (Amenda, AV, FW). Daca considerati ca va ajuta, puteti face inca un topic special in care sa postati dovezile pentru amenzile acordate. **Pentru liderii de mafii: sunteti obligati sa faceti evidenta wars si sa o postati in topic-ul respectiv. Sanctiunile pentru abaterile de la aceaste reguli sunt AV la prima abatere si Leader Warn la urmatoarele In afara de topic-urile obligatorii pe care trebuie sa le aveti in cadrul factiunii voastre cum ar fi 'Demisii, Regulament intern, Sanctiuni, etc.' sunteti obligati sa adaugati un nou topic de tipul 'Evidenta raport saptamanal'. In acest topic vor putea posta doar liderul / co-liderul. Liderii noi au obligatia sa-si puna topic-urile din cadrul factiunii la punct in maxim 48 de ore de la primirea functiei, daca incalca aceasta regula vor fi sanctionati direct cu Leader Warn. Nu ai voie sa stergi topicurile factiunii fara acordul managerului. ** Liderii de mafii au 24 de ore la dispozitie sa faca evidenta war, sa o posteze, si sa sanctioneze membrii absenti (fara invoire). Cine incalca aceasta regula va fi sanctionat cu Avertisment Verbal. De asemenea, acestia sunt obligati sa acorde amenzile pentru worst score si sa anunte membrul pe chat-ul factiunii ca a primit amenda dupa urmatoarele criterii: - Daca mafia adversa isi apara teritoriul sau va cucereste teritoriul sunteti obligati sa acordati amenda worst daca unul dintre membrii vostri a avut worst score la finalul war-ului. - Daca mafia voastra isi apara teritoriul sau cucereste teritoriul mafiei adverse sunteti obligati sa NU acordati amenda worst daca unul dintre membrii vostri a avut worst score la finalul war-ului. 6. RECLAMATII FACTIUNI Liderii au timp să răspundă la o reclamație în maxim 72 de ore de când a fost deschisă. Liderii nu au voie sa faca o reclamatie unui membru staff, in caz contrar o sa fie sanctionati ! Din momentul in care un lider a precizat faptul ca un membru mai are 24 de ore sa prezinte dovezile, acesta va actiona dupa cel putin 24 de ore. Daca membrul nu a prezentat dovezile in acest timp, liderul mai poate astepta inca 24 de ore daca doreste inainte de a sanctiona membrul pentru lipsa dovezi / neprezentare dovezi. Coliderii nu au voie să-și răspundă singuri la reclamațiile împotriva lor. Comentariile / reply-urile din reclamație ce conțin limbaj vulgar, vor fi sancționate după caz de către lider/colider. 7. RECLAMATII IMPORTIVA LIDERULUI Jucatorii care nu sunt implicati direct cu liderul (intr-o sanctionare ex: Faction Warn / Amenda / AV etc.) si deschid o reclamatie impotriva acestuia nu vor mai avea acest drept. Doar jucatorii care au o problema directa cu liderul (sunt sanctionati aiurea, sau considera ca au fost aiurea) pot deschide o reclamatie impotriva acestuia. Abaterea de la aceasta regula se va sanctiona de la 3 la 7 zile de suspend pe panel. Fiecare membru trebuie să cunoască acest regulament pentru a cunoaşte ce trebuie să facă şi cum trebuie să acţioneze. Necunoaşterea şi/sau nerespectarea regulamentului va aduce cu siguranţă sancţiuni pe parcursul şederii într-o astfel de facţiune. Ne rezervăm dreptul de a aduce oricând modificări asupra conţinutului acestui topic, de aceia va sfătuim să "Urmăriţi acest topic".
 21. 18 likes
  Nume: iRaduTheBest Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/iRaduTheBest Link poza:
 22. 18 likes
  Nume: Octav Balasa Stefan Nume in joc (link user panel):https://panel.crowland.ro/user/profile/Cronos Varsta: 13 O scurta descriere a ta: Ma numesc Octav Balasa Stefan, am frumoasa varsta de 13 ani si locuiesc intr-un oras mic din Germania pe numele Numbrecht. In prezent sunt elev in clasa a-8-a. Sunt o persoana calma, sociabila, cu bun simt si care stie sa isi impuna punctele de vedere atunci cand este cazul. Calitatile care ma definesc sunt: respectul, seriozitatea si sinceritatea. Imi place sa spun lucrurilor pe nume si nu suport sa fiu vorbit pe la spate, de cele mai multe ori preferand sa aflu adevarul in fata. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la un suc, fie la o plimbare sau chiar la sala. Una din pasiunile mele este box-ul, il practic de aproape 2 ani si consider ca este un hobby foarte frumos dupa parerea mea. Consider ca sunt o fire selectiva si imi aleg foarte greu prietenii. Criteriile de baza pentru mine sunt: respectul, increderea si sinceritatea. De-a lungul timpului mi-am dat seama ca nu pot avea incredere in oricine ca prietenii se pot schimba oricand si imi pot face rau. Persoanele care ma sustin la greu si am cea ai mare incredere in ei sunt parintii, pentru ca doar ei imi vor binele. Dupa finalizarea liceului vreau sa urmez facultatea de” IT” si cu timpul sa imi deschid propria afacere din care sa imi castig existenta. Dupa terminarea studiilor sper sa imi gasesc jumatatea si sa imi intemeiez o familie frumoasa. O alta pasiune de a mea o reprezinta calculatoarele si de aceea doresc sa ma dedic acestui domeniu in totalitate. Cu toate acestea consider ca si sport-ul reprezinta ceva in viata mea, un rol care m-a ajutat sa scap de starea de anxietate pe care am avut-o si de fobiile de intuneric. Imi place foarte mult sa calatoresc in zone noi din tara si din afara bineinteles. Vara iubesc mai mult ca orice marea. Imi place sa ii ajut cand au nevoie si consider ca doar asa putem sa fim ca niste frati pe acest server. Trebuie sa comunicam si sa ne ajutam la nevoie, evitand certurile cat mai mult posibil. Problema este ca anumiti jucatori se cred mai presus si nu vor sa intinda o mana de ajutor celor ce chiar au nevoie. Miepersonal chiar imi face placere sa ajut jucatorii, in special cei noi pe server deoarece si eu am fost ca acestia si stiu cum este. Cu astea fiind spuse, ma intorc la ale mele si va doresc o zi frumoasa si plina de energie pozitiva! Link poza:
 23. 16 likes
  Nume:Mornea Denis Nume in joc (link user panel):https://panel.crowland.ro/profile/.Helsinki Link poza:
 24. 15 likes
  Nume:Pirvu Andrei Nume in joc (link user panel): andreixp3 https://panel.crowland.ro/user/profile/andreixp3 Varsta: 13 O scurta descriere a ta: Ma numesc Andrei si am varsta de 13 ani, imi plac jocurile video si sa calatoresc, toata ziua stau pe San Andreas Multiplayer cu prietenul meu IosefStalin4 care in realitate imi este si coleg de clasa, imi place foarte mult la mare si am fost in fiecare an de cand m-am nascut de la varsta frageda de doar 4 luni, dar din cauza conditiilor de corona virus din acest an, parintii mei au decis sa nu mai mergem. Link poza:
 25. 14 likes
  Nume:Kensonv2 Nume in joc (link user panel):https://panel.crowland.ro/profile/Kensonv2 Link poza:https://imgur.com/a/bpiSXRS
 26. 14 likes
  Nume: Nitu Mario Iulica. Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/ZaKy Link poza: https://imgur.com/gallery/0fQp1A1
 27. 14 likes
  Nume: Raduca Daniel Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/user/profile/DorniXRPG Varsta: 13 ani. O scurta descriere a ta: Sunt o persoana amabila, sincera si stiu sa ma descurc in unele situatii. Locuiesc in Buzau impreuna cu familia mea, si hobby-urile mele preferate sunt de a ma juca pe calculator si de a ma relaxa pe afara cu prietenii. In timpul liber ma ocup sa fac raport-ul pe SA:MP. Link poza:
 28. 13 likes
  Miss & Mister CROWLAND Editia I Comunitatea Crowland organizeaza concursul Miss & Mister, editia 1 Premii: Locul 1: 1000 Puncte Premium + Gradul de Miss/Mister pe Panel - Locul 2: 500 de Puncte premium Locul 3: 300 de Puncte premium Participantii o sa primeasca 20 Puncte premium fiecare CUM PARTICIP?: Simplu, trebuie sa postezi o poza cu tine in care ai scris textul CROWLAND pe o foaie de hartie, pe tricou, pe piele, pe ce vreti voi. Puteti scrie cu absolut orice Culoarea textului nu este relevanta, va lasam imaginatia libera Model de participare: Nume: Nume in joc (link user panel): Varsta: O scurta descriere a ta: Link poza: Poza cu cele mai multe like-uri castiga. Cum imi votez preferatul? Pentru a vota un candidat tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE postarii lui. ATENTIE: -Textul trebuie scris in poza, nicidecum editat sau scris peste in photoshop/paint, etc. -Off-topicul se va sanctiona cu suspend sau blocarea permanenta a contului pe forum. -Participantii trebuie sa aibe minim level 3 si 5 ore jucate. -Falsul de voturi va duce la descalificare -Voturile se vor verifica inclusiv pe ip. -In poza trebuie sa ti se vada si fata. -Nu acceptam posturi editate, postezi si nu mai editezi ce ai postat.
 29. 13 likes
  Nume: Dumitriu Alex . Nume in joc (link user panel): Tuc https://panel.crowland.ro/user/profile/Tuc Varsta: 13 O scurta descriere a ta: Ma numesc Dumitriu Alex si am varsta de 13 ani, locuiesc in judetul Neamt. Sunt o persoana prietenoasa, desteapta, intelegatoare, nu-mi place sa ma bag in treaba altora sau sa se bage alti in treaba mea. Imi place sa ma joc SAMP si sa stau cu familia si nu in ultimul rand sa ies cu prieteni in oras. Link poza:
 30. 13 likes
  Nume:Manea Andrei Daniel Nume in joc (link user panel):AndrewSkyWalker https://panel.crowland.ro/user/profile/AndrewSkyWalker Varsta:13 O scurta descriere a ta:Eu sunt Andrei.Am 13 ani si locuiesc in Cluj-Napoca.Mie imi place sa practic ciclismul,tenisul,fotbalul si sa ma duc cu prietenii afara din cand in cand.As fi foarte bucuros daca as castiga locul 3 in acest concurs. Link poza:
 31. 12 likes
  Nume; Roberto Nume in joc (link user panel): Corcodus200 Link poza: https://imgur.com/QzEBO4U
 32. 12 likes
  Nume:Mario Nitu Nume in joc (link user panel): RugineL, https://panel.crowland.ro/user/profile/RugineL Varsta: 14 O scurta descriere a ta: Ca caracter sunt un baiat cu simtul umorului dar, am si o limita cand vine vorba despre umor dar, stiu sa fiu serios cand este nevoie. Imi place foarte mult sa ma joc acest joc numit 'San Andreas Multiplayer(SA:MP)' pentru ca, am multi prieteni care joaca acest joc si imi place "mecanica acestui joc", adica sa te inregistrezi pe server, sa faci avere, sa intri intr-o factiune, sa obtii o functie etc. Imi mai place foarte mult in timpul liber sa 'scriptez, sa editez poze etc.', sa ies pe afara cu prietenii(toate astea cand nu era chestia cu COVID-19), sa ne jucam fotbal si diferite jocuri. Cand vine vorba despre cum ma descurc la scoala nu pot sa zic impecabil dar, ma descurc destul de ok, pentru ca eu in Romania am facut gradinita, clasa pregatitoare, clasa 1 si a 2.De asemenea sunt un baiat onest, competitiv si va puteti baza pe mine cand este cazul. Mereu caut sa ma imprietenesc cu alte persoane de la care pot invata lucruri noi despre pasiunile acestora sau sa port discutii cu acestea despre activitati comune. Sunt un baiat cu multe emotii, nu imi plac oamenii care isi fac dreptate singuri si ameninta, SAMP-ul este pur si simplu un joc.Sunt glumet, o fire caruia ii place sa incerce ceva nou, si in cautare de noii aventuri, noii prieteni. Prietenii ma cunosc dupa sinceritatea dar si harnicia mea, fiind unele din punctele mele forte. Link poza:
 33. 10 likes
  Nume:Elizza Nume in joc (link user panel):Elizza : https://panel.crowland.ro/user/profile/Elizza Varsta:16 O scurta descriere a ta:Buna Ziua! Ma numesc Eliza Gabriela si am aproape 17 ani. Nu suport minciuna și oamenii falsi. Sunt de fire calma, nu imi plac certurile. Imi place sa ii ajut pe cei care au nevoie si am multa rabdare.Intr-o zi normala din viata mea, imi petrec majoritatea timpului citind, Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent cine este. Link poza:
 34. 10 likes
  Nume:Tiberiu Petru Nume in joc (link user panel): Tiberiu |https://panel.crowland.ro/user/profile/Tiberiu Varsta: 14 ani. O scurta descriere a ta: Ma numesc Tiberiu Petru si am varsta de 14 ani. Locuiesc in Bucuresti sunt clasa a 8-a si imi ajut toti colegi/prieteni.In timplu liber imi place sa joc samp,football,minecraft etc.Urasc oameni care se dau bine pe langa mine si cei cu nascul pe sus.Cand nu am ce face ma uit la UFC/MMA iar Ken Shamrock este favoritul meu acesta sa retras din mma si a fost si in wwe/tna.Ma uit foarte rar la fotbal si echipa mea preferata este Manchester city si jucatorul meu preferat este Ederson si joaca pe pozitia de portar. Link poza:
 35. 8 likes
  Easter Event Tinand cont ca sarbatorile pascale vin cu pasi repezi, m-am gandit sa premiez cei mai voiosi 3 iepurasi de pe serverul nostru. Acesti iepurasi trebuie sa surprinda cu talentele lor artistice. Premii: Locul 1 - 1575 premium points + $200.000.000 Locul 2 - 787 premium points + $100.000.000 Locul 3 - 315 premium points + $50.000.000 CUM PARTICIP?: Pentru a participa, trebuie sa desenati ceva semnificativ pastelui (ou, iepuras, Iisus Hristos, biserica, miel...). Vreau sa va vad inventivitatea, lucrarea trebuie sa fie pe o coala in orice format A3, A4, A5, A6, foaie cartonata si asa mai departe. !! Puteti folosi hartie creponata, carioci, plastilina, creioane colorate, acoarele, sfantul pix sau orice alta metoda. !! Incurajez cat mai multe persoane sa partice inclusiv staff-ul Crowland, vreau ca pentru un moment sa uitam de restricti, de probleme, vreau sa gandim pozitiv si sa ne copilarim impreuna. Locul 3 o sa fie ales de catre Dani96 deoarece, sunt multe prietenii pe server si voi va veti da like-uri intre voi. Vreau ca fiecare sa aibe o sansa la un premium. Model de participare: Nume: Nume in joc (link user panel): Link poza: Reguli: Textele trebuiesc scrise / desenate in lucrare, nu editate in photoshop/paint, etc. In desen trebuie sa apara numele vostru de pe joc si CrowLand. Off-topic va duce la descalificarea voastra din concurs. Off-topicul se va sanctiona cu suspend sau blocarea permanenta a contului pe forum. Participantii trebuie sa aibe minim level 3 si 5 ore jucate. Falsul de voturi va duce la descalificare. Cum imi votez preferatul?: Pentru a vota un candidat tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE postarii lui. Textul preluat, iar concursul si premiile sunt oferite de catre DANI96. Concursul se va incheia pe data de 29/04/2021, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 30/04/2021. Succes tuturor, sau sa folosesc termenii cu care sunteti familiarizati, "bafta sampistilor". $$Acest concurs este sponsorizat de catre KeUragan, XeN, Dani96 si ERARPG.
 36. 8 likes
  Nume: Eduard Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/Thrill Link poza: https://imgur.com/a/7dGQfsX
 37. 7 likes
  Nume: Luca Burlacu Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/user/profile/[email protected] Varsta: 12 ani. O scurta descriere a ta: Ma numesc Luca am 12 ani si sunt din Suceava. Imi place sa ma joc samp, cs 1.6 si multe alte jocuri. Sunt o persoana oarecare care ii lace sa se distreze cu prietenii in jocuri sau in realitate. Link poza:
 38. 7 likes
  Nume: Agache Tudor Marian. Nume in joc (link user panel): TuDoR1234, https://panel.crowland.ro/user/profile/TuDoR1234 Varsta:12 O scurta descriere a ta:Ma numesc Agache Tudor Marian, sunt din Dorohoi si sunt o fire prietenoasa, in care poti avea incredere, imi plac foarte mult filmele de actiune, dar si cele de animatie, imi plac caini foarte mult, dar si hamsteri la fel, consider ca am cei 7 ani de acasa, imi place sa pot purta o discutie calma cu cineva, practic diferite sporturi cum ar fi fotbal, hambal si baschet, imi place sa ma joc pe computer SA:MP, sunt pasionat de jocuri, nu imi plac oameni care vorbesc pe la spate de mine si cei care injura, imi place sa ma joc cu prieteni mei, mereu sa vad partea plina a paharului, nu sunt un tip violent, mereu ajut cu ce pot, niciodata nu ma dau batut oricat de greu este, sunt haios, bun la suflet, nu sunt prea gras, nici prea urat, dar sunt luat peste picior pentru gusturile mele si pentru ca sunt destul de sensibil in realitate, nu prea imi place scoala, dar cel mai mult imi place ora de roamana si cea de sport (mai ales aia de sport), citesc diferite carti care ma atrag direct de la inceput, dar din pacate nu toate reusesc, mereu am fost recunoscator pentru orice sansa mi sa oferit in viata asta, nu uit niciodata cum am fost la inceput, cum am plecat si cine ma ajutat, nu prea am multi prieteni, dar pe cei care ii am imi place sa ii vizitez destul de des (inainte de Corona Virus), nu sunt suparat ca sunt blocat in casa (ca ma joc SA:MP), sunt foarte amabil si dragut cu ceilalti daca si ei sunt asa cu mine, mereu incerc sa am un limbaj adecvat, ma enervez destul de usor in unele situatii, nu imi place sa folosesc cheats pe jocuri, nu imi jignesc colegii si sunt pregatit pentru orice in viata asta avand un plan de viata putin riscant. Link poza:
 39. 6 likes
  Succes tuturor, astept cat mai multe lucrari!
 40. 6 likes
  Quest-ul special 'Back to school' a fost adaugat pe server. Pentru a incepe quest-ul aveti nevoie de MINIM nivel 4 folosind comanda /startquest. Odata ce folositi aceasta comanda, veti incepe cautarea celor 25 de caiete pierdute in orasul Los Santos. Daca muriti, primiti respawn, distrugeti masina sau va deconectati de pe server, progresul va ramane salvat. La colectarea ultimului caiet, se va plasa automat un checkpoint inapoi unde l-ati inceput pentru a returna caietele colectate. Apoi, folosind comanda /finishquest puteti finaliza quest-ul si veti primi premiul special. Pentru a colecta unul din caiete trebuie sa apasati clic stanga, apoi dupa ce le-ati colectat de jos trebuie sa le depozitati in spatele masinii 'Buritto' pe care o primiti automat la inceperea quest-ului. Quest-ul special 'Back to school' va avea un progres al premiilor in functie de ziua in care va aflati la completarea quest-ului. Exemplu: ERARPG se afla la ziua 1 a quest-ului si finalizeaza quest-ul. A doua zi dupa ce se va reseta progresul, el se va afla in ziua 2 a quest-ului si va primi un premiu diferit de ziua 1. Quest-ul se va desfasura pe o perioada de 20 de zile cu diferite premii: Ziua 1,3,5,7,9: veti primi o suma de bani (1.400,000$ - 1.600,000$), respect points (5-10 RP) si mission points (50). Ziua 2,4,6,8: veti primi o suma de bani (1.400,000$ - 1.600,000$) respect points (5-10 RP) si crow points (50). Ziua 10 (SPECIAL): veti primi o suma de bani (2.000,000$ - 2.500,000$) respect points (10-20 RP), crow points (100), mission points (100), premium points (5) Ziua 11,13,15,17,19: veti primi o suma de bani (1.400,000$ - 1.600,000$), respect points (10-15 RP) si mission points (80). Ziua 12,14,16,18: veti primi o suma de bani (1.400,000$ - 1.600,000$), respect points (10-15 RP) si crow points (100). Ziua 20 (FINAL): veti primi o suma de bani (3.000,000$ - 4.000,000$), Owl Crate (1), mission points (150), crow points (200). PREMIU SPECIAL: Vei primi un rare special item de tip 'Backpack' pentru ca ai finalizat quest-ul in toate cele 20 de zile. Quest-ul special se reseteaza in fiecare zi la ora 07:00 dimineata daca a fost completat (25/25) in ziua anterioara.
 41. 5 likes
  Nume:Edi Nume in joc (link user panel): https://panel.crowland.ro/profile/EdiRo Link poza:
 42. 5 likes
  30/09/2020 - BIG UPDATE A fost modificat in totalitate sistemul de masini si au fost adaugate multe accesorii prin care va puteti customiza masina personala pe propriul plac. Toate modificarile facute odata cu rescrisul sistemului de masini: modificat rent-ul pentru masini modificata amenda pe care trebuie sa o platesti pentru a spawna masina (daca masina ta a fost tractata de un membru TTC) modificat sistemul de /getvehicle al masinilor de la factiune modificat tot sistemul de masini personale (dialog/spawnare/texte/etc) Acum puteti sa obtineti crow points la fiecare tura terminata de job (+5 crow points). Marita suma de crow points primita la payday (in functie de timpul jucat) si la quest-urile zilnice. A fost adaugat un sistem de neoane pentru masinile personale. Acestea pot fi achizitionate cu crow points, premium points, dar pot fi si castigate la noua cutie 'Mystic Crate' (voucher pentru neonul verde). A fost adaugat un nou sistem de stickere pentru masinile personale. Le puteti cumpara tastand /buystickers cu crow points sau premium points. A fost adaugat un nou sistem de /duty pentru toate factiunile. Daca nu esti /duty in factiunea din care faci parte nu poti face raport / lua masini ale factiunii. A fost adaugat un nou sistem de skin-uri pentru membrii on-duty ai factiunilor, acum veti primi skin in functie de rank si de factiunea din care veti face parte odata ce sunteti la datorie. A fost adaugata o comanda /setevent (folosibila doar de adminii level 6+). Prin aceasta un admin poate seta un bonus pentru toti jucatorii online cand server-ul atinge un anumit numar de jucatori. A fost refacut sistemul de trade si rezolvate toate bug-urile ce tineau de acesta: a fost refacut textdraw-ul pentru /trade. acum puteti adauga pana la 4 masini in comanda /trade. pentru a accepta un trade oferit de un jucator va trebui sa tastati /accepttrade id. puteti vinde casa / biz-ul dumneavoastra prin trade alaturi de alte bunuri dorite. puteti adauga noul voucher de neon verde pentru a-l vinde sau a face afaceri cu el. Au fost adaugate doua noi crate-uri: Mystic Crate (1000 crow points sau 100 premium points) si Starter Crate (100 crow points). Vor fi adaugate la cererea si propunerea voastra mult mai multe pe viitor, insa acestea sunt singurele 2 crate-uri pe care le veti mai putea cumpara de acum incolo. Daca inainte aveati o cutie de tip 'Owl' sau 'Crow', veti primi la prima logare pe server jumatate din crow points-urile platite pe acestea. A fost imbunatatit anticheat-ul si au fost fixate buguri minore ce inca erau existente pe server. - A fost dezactivat sistemul de /skins pana la urmatorul update (cand tot sistemul de skin-uri va fi rescris si se vor adauga skin-uri cu diferite beneficii). - Au fost scoase de pe server cutiile de tip 'Crow' si 'Owl'. In schimb ati primit o suma de crow points daca detineati o astfel de cutie. Castiguri 'Starter Crate': - o suma de bani intre 250.000$ si 500.000$ - intre 3-5 Respect Points Castiguri 'Mystic Crate': - voucher pentru neon verde (il puteti vinde prin /trade sau activa pe masina personala prin comanda /v - vehicle shop - Vehicle Neons). - o masina speciala de tip Vortex - o suma de puncte premium (intre 5-20) - o suma de respect points - o suma de bani - o suma de rob points / free points (daca sunteti politisti) Daca veti castiga vehiculul de tip 'Vortex' la 'Mystic Crate' acesta va fi adaugat in /v chiar daca nu aveti slot-uri pentru masini. La vanzarea lui, acel slot va disparea.
 43. 3 likes
  (REPOST) MODURILE SUNT DE MULT DAR AM ZIS SA LE ACORD O A DOUA SANSA! ♕ Salut baieti, mai jos aveti un modapck facut de mine low-medium pc cu urmatoarele♕ : Nickname:Gascanul Descriere mod: Modapck low-medium pc bun pt toate pcurile mai multe detalii jos. Prezentare (imagine / videoclip): Jos. Link de download:Jos. -Moduri pe masini(inf,perenial,bullet,hot b, fbi truck, premier) -Skinuri pe arme -Hud facut de la 0 -Minimap nou -Comanda /recon respectiv /servers pentru a te reconecta mai usor in caz ca iei flood sau ma rog.. -Enb Medium-HIGH(Shift+F12 on/off) -Skinuri HD -Fps boost/unlocker/fastconnect -Chat rainbow -Animatii Grand Theft Auto V(low pc) -Caracterul nu se mai misca ca in trecut(facut ceva gen GTA 5) -Strazi peste tot(HD) -First Person -Anti-Crasher -/fskin, tineti minte doar /fskin nu '/cskin'. -SpeedoMeter nou -/sett respectiv /settw -/bttrack by Gabriel (pentru politisti) Singura eroare este aceasta: [https://imgur.com/a/icHTPBA] - apasati ok de 4-5 ori consecutiv si totul va fii ok. In caz de orice nelamurire astept un mesaj pe insta (marius_gis) sau pe discord (Gascanul#7283) Video(necomplet) - Referal: 5406 Link download [http://www.mediafire.com/file/ugo9gywgd4ypx2i/modpack_crowland_by_gascanul.rar/file]
 44. 3 likes
  Sa faceti un sistem de garaje care cand intri in el sa te bage intr o hala ca pe gta 5 daca stiti si sa stea masinile aranjate acolo si cand vrei sa iesi sa dai h la poarta si cand vrei sa intri in garaj sa dai tot h sper sa fie adaugat acest lucru si casele care au acest garaj sa fie cat mai speciale nu chiar rare dar sa Fie cat de cat scumpe sau sa se bage si pe /shop cumparare garaj si sa fie o anumita suma de pp uri
 45. 3 likes
  24/08/2020 Imbunatatiri/Schimbari: - Imbunatatit anticheat anti troll + cel de la mafioti. - Rescris tot sistemul de damage. - La /members apare [T] la cine are tester. - Rescris sistemul de /ad (/dad - pentru a sterge, /ad - pentru a vedea ad-ul tau dupa ce l-ai plasat, /deletemyad - sa iti stergi ad-ul plasat). - Rescrisa comanda /ip (Pentru admini). - Acum trebuie sa accepti cand cineva iti da /showlicenses (pentru ca se abuza). - /dm creste in functie de sanctiunile pe care le-ai avut. - Adaugat sistem de referal pentru youtuberi: - Youtuberii primesc 10% din produsul cumparat de pe /shop daca jucatorul introduce codul lor de reducere, iar jucatorul primeste o reducere de 10%. - Adaugata comanda /setref pentru youtuberi. Prin aceasta comanda isi pot seta un cod de refferal. - Jucatorii noi care introduc codul unui youtuber la inceput de server primesc anumite benficii in functie de nivelul lor. - A fost scos questul special. - Scos temporar sistemul de vanzari case/biz din /hmenu respectiv /bmenu, puteti vinde intre timp casele/bizurile prin comanda /trade. - Acum daca stai afk in paint mai mult de 1 minut primesti kick iar daca stai cu wanted primesti kick dupa 5 minute. Buguri rezolvate: - Rezolvat bugul la /speaker on. - Rezolvat bugul la /vipname. - Rezolvat bugul de la /members si clan members. - Rezolvat un bug la helperi. - Rezolvat bugul la biz 7, acum poti intra in el. - /fmotd si /cmotd arata cum trebuie. - A fost rezolvata comanda /clans, acum afiseaza cum trebuie. - Rezolvat mai multe buguri la clanuri. Buguri panel: - Acum iti poti recupera parola si pin-ul contului tau daca l-ai uitat cu ajutorul emailului setat.
 46. 3 likes
  Taxi Los Santos - Regulament & Informatii Taximetriștii se ocupă cu transportul comod și rapid al jucătorilor în locațiile dorite, în schimbul unei sume de bani. Reguli și informații generale: Sunteți obligați să respectați întocmai acest regulament, alături de regulamentul server-ului și de regulile și indicațiile impuse de lider/co-lider. Pentru nelămuriri, probleme sau propuneri legate de organizarea și desfășurarea activității facțiunii sunteți obligați să anunțați liderul/co-liderul. Reguli cu privire la comportament și limbaj Trebuie să vă ascultaţi liderul, co-liderul şi superiorii. Respectaţi deciziile conducerii şi trataţi-le ca atare, este interzis să cereţi socoteală liderului sau co-liderului pentru acţiunile sale. Respectaţi-vă colegii de facţiune şi restul jucătorilor de pe server, având un limbaj decent şi o conduită corespunzătoare statutului vostru. Membrii au obligaţia de a asculta liderul sau co-liderul şi de a nu îi întrerupe când aceştia vorbesc ceva important (legat de facţiune). Glumele proaste la adresa lor se pot sancţiona direct cu uninvite. Nu vă certaţi şi nu aduceţi injurii sau luaţi la mişto alţi colegi sau membrii ai comunităţii. Aceste acţiuni pot avea urmări grave, voi fiind cei ce veţi plăti, indiferent dacă aţi fost sau nu provocaţi. Limbajul vulgar şi insultele de orice fel (fie acestea prescurtate sau sub moduri subtile de a adresa cuvinte ofensatoare) nu sunt acceptate, indiferent de chat-ul pe care au loc (singura excepţie este chat-ul clanului, unde aveţi libertate totală). De asemenea, este interzis să faceţi spam sau să scrieţi cu caps lock pe chat-ul facţiunii. Exemple: Pentru limbaj vulgar / insulte la adresa altor jucători, membrii riscă Faction Warn (FW) sau uninvite in functie de caz. Pentru comportament agresiv, cum ar fi "marș mă", membrii riscă Avertisment verbal / Faction Warn, în funcție de gravitate. Semnele obscene (_|_, _()_ etc.), sunt sancționate cu Faction Warn dacă se vede clar cui se adresează, iar dacă nu se vede exact la cine s-a adresat va fi sancționat cu amendă. Injuriile și jignirile grave se sancționează cu Faction Warn. Injuriile grave sub formă de spam pe chat-ul facțiunii sunt sancționate direct cu Uninvite. Jignirile ușoare ('n00b-ul drq', 'marș', 'ești prost/fraier') se vor sancționa cu AV sau FW, în funcție de gravitate. Limbajul vulgar asupra liderului și a membriilor se sancționează aspru, în funcție de decizia luată de lider. Sfidarea Liderului / Co-Liderului este sancționată ca atare în funcție de gravitatea acesteia și totodată de numărul de abateri, începând de la Avertisment Verbal (AV), ajungând la Faction Warn (FW) sau chiar demiterea (Uninvite) respectivului din facțiune. Amenințările de tip "Te scot pe 3/3", "Te fac de FW/FW-uri", etc. pe orice chat, fie acestea adresate taximetriștilor, fie adresate membriilor oricăror facțiuni va fi sancționată cu Faction Warn (FW) la prima abatere, respectiv Uninvite la următoarea. Orice membru al facțiunii care face DM pe playeri va fi sancționat cu Faction Warn(FW), respectiv Uninvite la a doua abatere. DM-ul grav se sancționează cu Uninvite. DM-ul pe polițiști on-duty este permis. Membrii facțiunii care fac DM pe polițști off-duty sunt sancționati cu Faction Warn(FW). Reguli referitoare la forum și panel Liderul / co-liderul pot respinge reclamațiile care nu respectă modelul sau conțin jigniri, dar player-ul care a făcut reclamația are dreptul să refacă reclamația (respectând modelul). Reclamațiile ce conțin jigniri vor fi sancționate cu suspend 1-7 zile pe panel de către admini. Co-liderul unei facțiuni are dreptul de a răspunde la reclamații cu acordul liderului, dar în cazul unor greșeli în reclamații liderul va fi sancționat, nu co-liderul. Liderul / co-liderul are la dispoziție 72 de ore pentru a închide o reclamație. Membrul reclamat este nevoit ca în maxim 24 de ore să aducă dovezi cum că ar fi procedat corect, in caz contrar acesta va fi sancționat. Este strict interzis ca în dovezile (fie video/poze/vocale) aduse de voi să fie jigniri aduse asupra player-ului care a făcut reclamația. Sancțiunea este decisă de lider în funcție de gravitate și de abateri. Trebuie să aveţi un comportament decent atât în secţiunea de pe forum destinată facţiunii şi pe întreg forum-ul, evitând post-urile inutile, spam-ul şi alte încălcări ale regulamentului forum-ului cât şi pe panel, atât în reclamaţiile împotriva voastră, a unui coleg sau a oricărui alt jucător, cât şi în tichetele de ajutor. Certurile, insultele de pe forum/panel vă pot aduce, pe lângă sancţionarea din partea unui admin cu warn/suspend, şi sancţionarea în joc, în funcţie de decizia celui care v-a sancţionat iniţial. Nu este permis să reclamați un coleg de facțiune pe panel de cat pentru 'Scam sau Cheats'. Pentru a reclama un coleg de facţiune, aduceți dovezi concrete într-un Private Message [PM - Mesaj Privat], în cazul în care sesizaţi că respectivul coleg încalcă regulamentul (foloseşte un limbaj vulgar pe chat-ul facţiunii, face spam, foloseşte caps lock, face deathmatch, fraudează raportul sau alte abateri ce ţin de activitatea facţiunii şi se regăsesc în acest regulament, respectiv În regulamentul general al server-ului). Reguli despre activitate Trebuie să aveţi o activitate constantă pe server, astfel, membrii care nu se loghează timp de 72 de ore (3 zile) vor fi demişi din facţiune. În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii cu rank 2+ pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 10 zile de inactivitate pe lună, acestea pot fi cumulate. Cei ce au cerere de inactivitate pentru mai mult de 5 zile din săptămână nu sunt obligaţi să facă raportul de activitate. Dacă şedinţa pică în perioada când ei au inactivitate, aceştia sunt scutiţi de şedinţă. Cererile de inactivitate realizate cu mai puţin de 2 zile (48 de ore) înainte de resetarea raportului vor fi acceptate, dar cel învoit va trebui să aibă raport efectuat căci a avut suficient timp să-l realizeze până atunci. Nu aveţi voie să faceţi învoire după începerea şedinţei, ci doar cu 30 minute înainte de începerea acesteia. Cererile făcute după începerea activităților prezentate precedent nu vor fi luate în calcul şi veţi fi consideraţi absenţi dacă nu participaţi. Ședinta în cadrul facțiunii Ocazional, liderul sau co-liderul vor organiza o şedinţă. Ora şi data în care se va efectua şedinţa se va anunţa pe server prin 'MOTD' și pe forum-ul facţiunii în topic-ul 'Anunţuri importante', respectiv server-ul de Discord al facțiunii în cazul în care manager-ul facțiunii împreună cu liderul decid să deschidă unul, cu minimum 2 zile înainte. De asemenea trebuie precizat de către cel ce anunță ședința, dacă aceasta este obligatorie sau nu. Ședințele sunt obligatorii întotdeauna pentru taximetriștii de rank 1. Membrii facțiunii cu rank-ul cuprins între 2 și 5, inclusiv, sunt obligați să vină la ședințele anunțate a fi obligatorii, la celelalte alegerea le aparține, însă nu le este permis să utilizeze chat-ul facțiunii sau să deranjeze ședința în niciun fel. În cazul unei probleme, puteţi realiza o cerere de învoire. Orice membru începând cu rank 2 poate să facă doua cereri pe lună prin postarea in topic-ul aferent. Neprezentarea la o şedinţă obligatorie fără o cerere de învoire acceptată de lider va duce la sancţionarea cu Faction Warn (FW) a tuturor membrilor de rank 1-5, dacă este o ședinta obligatorie. În cazul unei ședințe neobligatorii, în care un membru al facțiunii cu rank-ul cuprins între 2-5 întârzie, acesta va primi o amendă. Taximetriștii au maximum 3 minute la dispoziție să ajungă la ședință pentru a putea scăpa nesancționați, însă aceștia sunt obligați să anunțe pe chat-ul facțiunii venirea acestora la ședința respectivă [ex: Am ajuns la ședință, scuzați întârzierea! (Acesta este un exemplu. Puteți scrie alt mesaj asemănător.)]. Nu este permis să aveţi wanted în timpul şedinţei, veţi fi consideraţi absenţi dacă veţi fi prinşi de poliţie în timpul şedinţei. Nu este permis sa deranjati ședința făcând free-chat sau spam, veți fi sancționați de către un 'Responsabil cu Amenzile', respectiv liderul / co-liderul facțiunii. În timpul şedinţelor sunteţi obligaţi să opriţi telefoanele şi să ascultaţi de lider sau co-lider până când acesta va dă voie să vorbiţi, vă cere să puneţi întrebări, etc. Cine vorbeşte neîntrebat la şedinţă va fi sancţionat în funcţie de considerentele liderului, în funcţie de deranjul făcut, momentul, abaterile şi atitudinea membrului. Aceleași reguli se aplică și în cazul în care ședința se ține pe Discord. Nu aveţi voie să faceţi învoire după începerea unei activităţi (şedinţă, antrenament etc.), ci doar cu 30 minute înainte de începerea acestora. Cererile făcute nu vor fi luate în calcul şi veţi fi consideraţi absenţi dacă nu participaţi. Comenzile facțiunii [/f] - Chat-ul facţiunii, folosit pentru a comunica cu colegii. [/cancel taxi] - Renunți la o comandă acceptată. [/calls] - Vezi toate persoanele care au tastat [/service taxi]. [/fare <preț>] - Primeşti punct la raport pentru fiecare cursă ce însumează 500$. Fare-ul este minim 500$ si maxim 5000$ ziua și noaptea. [/showmotd] - Afişează mesajul zilei. Acest mesaj poate fi modificat numai de către lider sau co-lider. [/fdeposit] - Pentru a introduce bani/materiale/droguri în seiful facţiunii. [/fvr] - Folosită pentru a respawna toate vehiculele facțiunii. (Doar liderul/co-liderul și membrii de rank 5 au acces la ea) [/raport] - Folosită pentru a vedea raportul de activitate. [/tog - faction chat] - Folosită pentru a dezactiva chat-ul. [/heal] - Folosită pentru a primi 100 HP din interiorul HQ-ului. [/accept taxi <ID>] - Accepți o comandă la taxi. [/duty] - Folosită pentru a te pune la datorie. Raport Rank 1: 40 de comenzi și 5 ore jucate în last week. Rank 2: 35 de comenzi și 5 ore jucate în last week. Rank 3: 35 de comenzi și 5 ore jucate în last week. Rank 4: 30 de comenzi și 5 ore jucate în last week. Rank 5: 25 comenzi și 5 ore jucate în last week. Vehiculele facțiunii La sediul facţiunii se găsesc următoarele vehicule ce pot fi folosite de membrii facţiunii: Fare-ul factiunii a fost schimbat in functie de calitatea mașinii. » Maşini de tip Cabbie (Rank 1) - [/fare 500$]. » Maşini de tip Premier (Rank 1) - [/fare 1000$]. » Maşini de tip Jester (Rank 2) - [/fare 2000$]. » Maşini de tip Sultan (Rank 3) - [/fare 3000$]. » Maşini de tip Bullet (Rank 4) - [/fare 4000$]. » Maşini de tip Infernus (Rank 5) - [/fare 5000$]. Rank-ul din paranteze este orientativ, liderul poate opta pentru modificarea lui în funcţie de bunul plac. Maşinile facţiunii nu pot fi folosite în scop personal (rob, job, plimbare) şi nu pot fi modificate. Puteţi tuna maşinile facţiunii doar cu wheels şi nu aveţi voie să schimbaţi culoarea maşinilor de la facţiune. Nu este obligatoriu să anunţaţi când preluaţi un vehicul şi nu trebuie să-l abandonaţi. Pentru a despawna vehiculul folosiți comanda [/deletevehicle]. Raportul de activitate al facţiunii Un membru este obligat să fie activ pe joc, întocmind săptămânal un raport de activitate. Liderul şi Co-liderul nu sunt obligați să întocmească raportul. Cei ce deţin o funcţie în cadrul facţiunii (Tester sau Responsabil cu amenzile) au raportul înjumătățit. Job-urile facţiunii Puteţi deţine orice job legal (se exclud deci job-urile 'Arms dealer', 'Drugs Dealer'), nu puteţi deţine droguri sau materiale la voi și nu puteţi face afaceri pe chat-ul facţiunii. Deținerea unui job ilegal sau a materialelor/drogurilor este sacționată cu Faction Warn (FW). Dacă deţineţi droguri, materiale sau un job ilegal atunci când sunteți invitați în facţiune, aveţi la dispoziţie 2 ore să va conformaţi şi să scăpaţi de ele sau să vă daţi demisia de la job. Alte reguli, informații și sancțiuni - Tariful fare-ului este de minim 500$ si maxim 5000$ ziua și noaptea. - Este interzis să puneți fare unui coleg. - Puteți folosi comanda [/eject] dacă clientul dorește să fie plimbat, vă înjură / jignește sau în cazul în care vă acuză într-un fel, dar înainte trebuie să faceți ScreenShot (apăsând tasta F8) în caz de reclamație împotriva voastră. - Cei care sunt acceptați la teste sunt nevoiți să contacteze un membru din staff pentru a susține testul. Cei care nu se vor prezenta la test în cel puțin 24h de la acceptarea aplicației vor primi reject automat. - Nu aveți voie să faceți plângere (la facțiune) unui coleg din facțiunea voastră, puteti contacta liderul/co-liderul printr-un PM pe Forum. Puteți face o reclamație pe panel unui coleg din compania voastră de taxi DOAR dacă este pe motivul Scam / Other. - Ședințele sunt anunțate de lider pe [/showmotd] sau în topic-ul "Anunțuri importante" pe forum. - Trebuie să știți toate locațiile importante. Ddacă nu știți o locație cereți reper sau întrebați pe [/f]. - Dacă clientul îi spune taximetristului o anumită locație, iar aceasta nu este precizată concret (ex. CNN), acesta poate întreba clientul care locație mai exact (ex. CNN LS) și dacă clientul nu îi spune locația exactă, taximetristul îi poate da [/eject]. Trebuie să aveți dovadă pentru [/eject] în caz de reclamație. - Dacă în timpul unei comenzi, player-ul începe și trage cu o armă din mașină, încercați să folosiți cât mai repede comanda [/eject <ID>] pentru a evita să fiți sancționați. - Dacă un client vă dă 2 locații consecutiv și o cere si pe a treia, puteți să-i dați [/eject]. Trebuie să aveți dovada pentru [/eject] în caz de reclamație. - La două Avertismente Verbale acumulate, se va acorda un Faction Warn (FW). - Este interzisă fraudarea raportului. (Este interzis să trișați pentru a face raport într-un mod incorect). - Dacă clientul este AFK îl puteți aștepta maxim 30 secunde și dacă acesta nu urcă în taxi puteți pleca. Vă recomandăm să aveți dovada cum că l-ați asteptat în caz de reclamație. - Dacă clientul este AFK când ajungeți la locație îl puteti aștepta sau îi puteți acorda [/eject]. În caz de reclamatie trebuie să aveți dovada cum că ați ajuns la locația cerută de client. - Dacă clientul dumneavoastră este somat de un agent de poliție în timp ce îl transportați sunteți obligat să opriți și să îi dați [/eject]. - La 5 amenzi acumulate în decursul unei săptămâni membrul este sacționat cu Faction Warn (FW). - Avertismentele verbale nu expiră. - Neplata/refuzul unei amenzi este sancționată de către lider/co-lider. * Pe lângă locațiile din [/gps] și [/jobs] trebuie să cunoașteți și următoarele locații: Aeroport Los Santos Aeroport Las Venturas Aeroport San Fierro Muntele Chilliad Bayside Red County RichMan BlueBerry Teren Baseball LV Spawn civil Vinewood Dillimore Palomino Creek Locații gift / quest HQ-urile tuturor facțiunilor de pe server Sancțiuni - Alegeți cea mai rapidă rută, nu ocoliți clientul. Puteți fi sancționați cu Avertisment Verbal (AV) dacă ocoliți locația și nu este una importantă, iar dacă ocoliți o locație importantă puteți fi sancționați cu Faction Warn (FW). - Nu aveți voie să vorbiți la telefon sau să dați mesaje dacă ați acceptat un client, dacă e ceva urgent întrebați clientul dacă vă dă voie. Se sancționează cu Avertisment Verbal (AV). - Nu aveți voie să puneți [/fare] unui coleg (se referă la toți membrii facțiunii din care faceți parte), dacă suma din dovadă depășește $5000 se pedepsește cu Faction Warn (FW). - Nu aveți voie să puneți NOS la mașină și este interzis să schimbati culoarea mașinii. [se pedepsește cu Faction Warn (FW)]. - Este interzis să cereți bacșiș unui client, se pedepsește cu Faction Warn. - Este interzis să vă puneți AFK în timpul unei comenzi, se pedepsește cu Faction Warn. Dacă erați deja AFK și un client urcă și vă face post nu veți fi sancționați. Sunteți rugați să coborâți din mașina facțiunii când vă puneți AFK. În cazul reclamațiilor în care membrul este reclamat pentru AFK în taxi/ staționarea în timpul unei comenzi si dovezile prezentate de el conțin doar poze, acestea vor fi închise, iar membrul nu se va sancționa. Dovezile trebuie să fie filmări de minim un minut din care reiese faptul că membrul încalcă regulamentul stând AFK după ce v-a acceptat comanda. - În cazul în care taximetristul primește crash în timpul unei comenzi, acesta va fi sanctionat cu Avertisment Verbal. Atunci când faceți reclamația, trebuie să aveți dovada când sunteti pe G în taxi cu membrul respectiv la volan și respectivul mesaj care dovedește că taximetristul a primit crash. - În cazul în care taximetristul se deconectează (/q) în timpul unei comenzi, acesta va fi sancționat cu Faction Warn. Atunci când faceți reclamația, trebuie să aveți dovada când sunteți pe G în taxi cu membrul respectiv la volan și se vede că s-a deconectat (/q). - Este interzis să luați un client acceptat de un coleg de-al vostru, chiar dacă sunteți în apropiere nu aveți voie să-l luați, din moment ce colegul vostru a acceptat deja comanda. Cine se abate de la această regulă va primi Avertisment Verbal la prima abatere, apoi Faction Warn la a doua. Pentru a demonstra că ați primit [/eject] aiurea din Taxi, trebuie să aveți o dovadă cu taxi-ul și că cel care v-a dat [/eject] era șoferul. Dacă taximetristul chiar a greșit acesta va fi sancționat cu Faction Warn. - Aveți la dispoziție 24h să plătiți o amendă, în caz contrar veți fi sancționați cu Faction Warn. - Cine refuză să plătească amenda pe care a primit-o va primi Faction Warn. - Nu aveţi voie să faceţi spam cu [/fare], apare tuturor jucătorilor online în acel moment şi îi puteţi incurca, această acțiune va fi sancţionată cu Faction Warn. - Sunteți obligați să cunoașteți toate locațiile din [/gps], [/jobs] și locațiile importante care apar în regulament. Dacă nu stiți o anumită locație care nu se află în [/gps], [/jobs] sau la 'Locații importante' din regulament spuneţi-i clientului să vă spună un punct de reper. Dacă acesta refuză să dea un punct de reper sau îl dă la mișto, nu o să fiți sancționați. În cazul în care aveţi o reclamaţie și sunteți vinovați, pentru [/gps],[/jobs] și locațiile importante puse în regulamentul acesta veți primi Faction Warn (FW). - În cazul în care un client urcă în taxi și cere o locație neimportantă, taximetristul este obligat să îi ceară un reper important sau mai multe in funcție de câte sunt nevoie. Cine nu cere reper, ci preferă să plimbe clientul va fi sancționat cu Avertisment verbal (AV). Nu aveţi voie să abuzaţi de această regulă (să plimbaţi clientul deşi cunoaşteţi locaţia cu gândul că primiţi doar avertisment verbal). - Nu aveți voie să faceți plângere (la factiune) unui coleg din facțiunea voastră, puteti contacta liderul/co-liderul printr-un PM pe forum. Abaterea de la această regulă va fi sanctionată cu Faction Warn (FW). - Este interzis să-i spuneți altui jucător, sub orice formă de exprimare, să dea G la taxi. Este interzis să cereți unui jucător să intre în taxi pentru a-l duce undeva sau să sune la [/service taxi] doar pentru a face raport. Orice metodă de fraudare a raportului este sancționată. Este interzis să fraudați raportul cu paramedicii, nu aveți voie să faceți 1-1, se acceptă în mașină de taxi doar jucători care doresc de bunăvoie să fie transportați intr-o locație. Orice metodă de a face puncte de raport fără ca jucătorul să aibă într-adevăr nevoie de taxi este sancționată. Cine se abate de la această regulă va primi AV la prima abatere, FW la a doua, iar uninvite la a treia. - Taximetriștii care transportă jucători pe capota unui vehicul de la facțiune vor fi sancționați cu Avertisment verbal la prima abatere și cu Faction Warn la următoarele abateri. - Dacă urcă în Taxi un client acceptat si refuzați să-l transportați primiți Faction Warn. - Dacă furați mașina unui coleg iar acesta dă PM liderului/ co-liderului veți fi sancționați cu Faction Warn. - Este strict interzis să cereți un grad de tester/responsabil cu amenzile/co-lider veți fi sancționați cu Faction Warn. - În cazul în care se urcă în maşină un alt jucător, dorind o locaţie diferită faţă de ceilalţi clienţi trebuie să-i dați [/eject], cine se abate de la această regulă primește Faction Warn. - Dacă aveți un client cu wanted și un polițist vă somează sau îl somează pe client, trebuie să opriți la somațiile acestuia. Cei care se abat de la această regulă și nu opresc după cele 3 somații acordate de către polițist vor fi sancționați cu Avertisment Verbal la prima abatere și cu Faction Warn la a doua abatere. - Nu aveți voie sub nici o formă să acceptați comenzi în timp ce aveți wanted, deoarece puneți în pericol viața clienților. Abaterea de la această regulă va fi sanctionată cu Avertisment Verbal la prima abatere și cu Faction Warn la a doua abatere. - În cazul în care doi clienți urcă în același timp în taxi, are prioritate cel care a cerut primul o locație, deci el trebuie dus. Cei care se abat de la această regulă vor fi sancționați cu Avertisment verbal la prima abatere si cu Faction warn la a doua abatere. - Nu aveți voie să vă explodați/să vă aruncaţi cu taxiul in apă intenționat în timpul unei comenzi, veți fi sancționați cu Faction Warn (FW). - Helperii au raportul înjumătățit iar adminii au raportul opțional. -Nu aveți voie să mergeți on-duty la "Drop". Link către regulament server : https://forum.crowland.ro/forum/72-regulament-server/ Link către regulament general taxi: https://forum.crowland.ro/topic/404-taxi/ Fiecare membru trebuie să cunoască acest regulament pentru a cunoaşte ce trebuie să facă şi cum trebuie să acţioneze. Necunoaşterea sau nerespectarea regulamentului va aduce cu siguranţă sancţiuni pe parcursul şederii într-o astfel de facţiune. Ne rezervăm dreptul de a aduce oricând modificări asupra conţinutului acestui topic, de aceea va sfătuim să "Urmăriţi acest topic".
 47. 2 likes
  Membrii comunitatii nu au dreptul de a face un topic nou in aceasta sectiune, singurii care au dreptul de a face acest lucru sunt responsabilii, cine va incalca aceasta regula va fi sanctionat cu warn. Nu va este permis sa faceti spam in topicul de votare, cine va incalca aceasta regula va fi sanctionat cu warn. In topicul 'Urmatorul Interviu' va fi afisata lista cu cei 3 membrii ai comunitatii care au fost alesi in prima runda. Nu aveti voie sa votati mai mult de o persoana pentru a sustine un interviu. Interviurile vor fi realizate cu membrii de pe joc dar si cei de pe forum.
 48. 2 likes
  Bai shafilor eu ma simte bine.Voi cum va simteti?
 49. 2 likes
  19.10.2020 - New Faction Raports & Bug Fixes A fost rescris in totalitate sistemul de raport la factiuni. Au fost fixate probleme majore legate de resetarea aiurea a raportului. Cand liderul va va acorda rank-up, raportul vostru nu se va mai reseta de acum. Raportul se reseteaza duminica la ora 22:00 pentru toate factiunile. Helperii si adminii de nivel mai mic sau egal cu 2 vor avea de facut un raport special, diferit de raportul celorlalti membri (raportul va fi acelasi pentru ei la fiecare rank). Adminii de nivel mai mare sau egal cu 3 vor avea de facut doar orele jucate din raportul de activitate al factiunii. Liderii vor putea verifica activitatea fiecarui membru inainte de resetarea raportului folosindu-se de comanda /members - jucator - Raport. De acum pe langa punctele de raport pe care le aveati de efectuat in cadrul fiecarei factiuni, veti avea de facut si o suma de ore jucate. Daca nu completati orele jucate setate (cele 5 ore) saptamanal, raportul vostru va fi considerat incomplet cu toate ca poate aveti deja punctele la raport completate. - au fost fixate bug-uri minore raportate (tutorial si altele) - pretul pentru clear FPunish in /shop este acum 120 puncte premium (inainte era 300) - imbunatatit anticheat
 50. 2 likes
  News reporters este o factiune pasnica care ocupa cu acordarea de interviuri, sesiuni de ad-uri gratuite si prin anunturile globale. Regulament general: Reporterii de rank 1-2 pot plasa orice fel de anunț gratuit / roleplay dar nu pot să susțina live-uri. (Sanctiune: Faction Warn) Reporterii de rank 3+ pot plasa orice fel de anunț gratuit / roleplay și pot susține live-uri. Reporterii nu au voie sa plaseze news-uri compuse de ei. Se folosesc doar cele din model. (Sanctiune: Faction Warn) Reporterii nu au voie sa plaseze anunturi de promovare. Acestea sunt considerate news-uri aiurea și se sancționeaza cu Faction Warn. Acum membrii din factiunile pasnice pot vinde materialele castigate in giftbox/paint. Nu este permis sa se faca job-ul Arms Dealer. Nerespectarea regulamentului duce la Faction Warn's. Niciun membru din factiune (inclusiv liderul acesteia) nu au voie sa faca job-urile ilegale. (Faction Warn/Leader Warn's) Este interzis ca membrii sa puna anunt la CNN pentru a vande materiale. (Faction Wan's) Este interzis folosirea vehiculelor din factiune pentru a ajunge la drop. (Faction Warn's) Este interzis ca un membru sa detina droguri. (Faction Warn's). Deathmatch: Deathmatch-ul se defineste prin atacarea unui jucator sau a vehiculului în care se afla. Deathmatch-ul cu arme, pumni, drive-by (DB), kamikaze, comportament-ul non-rp, etc, o sa fie sanctionat cu Faction Warn. Folosirea elicei elicopterelor cu scopul de a omorî alti playeri este de asemenea sanctionata cu Faction Warn. Membrii News Reporters ce sunt complici la deathmatch o sa fie de asemenea sanctionati cu Faction Warn. (este nevoie de dovezi evidente) Reguli legate de news-uri: [1] Între news-urile plasate trebuie sa existe un interval de 60 de secunde, mai pe scurt daca un news a fost postat de un coleg, nu ai voie sa plasezi tu altul pâna nu trece acel minut. Un reporter are voie sa plaseze câte un news la interval de minim 180 secunde. (3 minute) Înaintea plasarii unui anunț informați-va colegii pe chat-ul factiunii. (Exemplu: "Eu dau la xx:16 news." / "RP: xx:xx") Orice abuz legat de chat-ul global se sancționeaza conform regulamentului general. Orice text scris aiurea pe news se sanctioneaza cu Faction Warn / Uninvite in funcție de situație. [NEW!] Modele de anunturi date de pe [/news]: [2] - Anunturi de tip roleplay: (toate anunturile sunt obligatorii!) 1. "Daca aveti intrebari/nelamuriri despre server folositit comanda [/n], iar un helper o sa va ajute in cel mai scurt timp posibil." 2. "Daca observati un jucator ce incalca regulamentul serverului il puteti raporta pe [/panel] iar un administrator o sa se ocupe de acesta." 3. "Ai vazut un jucator folosind coduri sau moduri ilegale? Foloseste comanda [/cheats] iar un administrator se va ocupa de acesta." 4. "Te simti norocos? Atunci casino-ul din Las Venturas este locul perfect pentru tine." 5. "Nu este permis sa faci reclama la alt server, se sanctioneaza cu ban pentru 30 de zile." 6. "Jucătorii ce cer bani/bunuri pentru intrarea intr-o factiune sunt sancționați cu ban 7 zile pe motiv cerere bunuri pentru intrare in factiune." 7. "Ai ramas pe jos in pustietate? Foloseste comanda [/service taxi] iar un taximetrist o sa te transporte in siguranta la locatia dorita." 8. "Profitarea de buguri ce tin de server pentru a face rost de bani/bunuri este sanctionata cu ban permanent." 9. "Tasteaza comanda [/gps] pentru a vedea toate locatiile disponibile pe server." 10. "Daca aveti sugestii placute pentru server, nu uitati sa faceti un topic pe [/forum] in sectiunea "Sugestii server". 11. "Crezi ca esti un tintas excelent? Atunci poti vizita Paintball-ul pentru a arata acest lucru tuturor!" 12. "Daca ati observat un bug nu uitati sa-l raportati pe forum in sectiunea "Bug-uri server". 13. "Politistii se chinuie din greu sa stabileasca pacea in cele 2 orase." 14. "In acest moment este ora xx:xx" 15. "Poți face rost de ‘Crow Points’ din PayDay, quest-ul special, quest-urile zilnice, Global Goal și din bonus-urile acordate de un administrator." 16. "Consulta pagina 'crowland.ro/updates' pentru a te pune la curent cu toate modificarile aduse pe server." 17. "Ai nevoie de minim level 5 pentru a pune un anunt prin comanda [/ad <text>]." 18. "Pentru a putea deveni helper ai nevoie de minim 60 de ore si o aplicatie pe [/panel]" 19. "Pentru a intra intr-o factiune, poti face o aplicatie pe [/panel] daca indeplinesti conditiile necesare." 20. "Pentru a achizitiona un telefon mobil, mergi la un business de tip 24/7 apasand tasta Y si selectand aceasta optiune." 21. "Pentru a scoate banii din banca, tasteaza comanda [/withdraw] intr-un business de tip "Bank". " 22. "Pentru a obtine licenta de permis, tasteaza comanda [/gps] iar apoi selecteaza 'DMV'. Ajuns la checkpoint-ul de pe mini-map tasteaza [/exam]. 23. "Pentru a dona pe server, trebuie sa ajungi pe [/panel], iar la sectiunea 'Shop' gasesti toate informatiile necesare." 24. "Vrei sa ajungi popular pe server? Roaga un reporter sa iti acorde un interviu live pe server." 25. "Hidden-ul este o culoare speciala ce poate fi cumparata doar cu puncte premium, tasteaza [/carcolor] cand esti in masina pentru a pune un hidden, tasteaza [/colors] pentru a afla id-ul culorilor." 26. "Pentru a vedea toate animatiile foloseste comanda [/animlist] si bucurate de animatiile disponibile pe server". 27. "Foloseste comanda [/admins] pentru a putea observa toti administratorii online iar comanda [/helpers] pentru a putea vedea toti helperii online." 28. "Poti cumpara un vehicul din 'Dealership' folosind comanda [/buycar] și dacă ai minim level 3, poți cumpăra un vehicul special din [/shop] sau de la alti playeri prin comanda [/trade]." 29. "Nu iti ajung banii pentru a cumpara o masina? Viziteaza 'Rent Car' pentru a conduce cateva modele superbe." 30. "Esti un fan al aventurilor? Poti vizita Muntele Chilliad pentru o excursie minunata." - Anunturi gratuite: Modelul poate fi luat de aici. - Anunturi de promovare: Modelul poate fi luat de aici. Reguli legate de live-uri: Prețul unui live este de $5.000.000 indiferent de persoana. Numai reporterii susțin live-uri gratis. Reporterii ce ofera live-uri gratis unor persoane care nu sunt reporteri sunt sancționați cu Faction Warn. Interviurile încep numai între x:03-x:10 și pot dura maxim pâna la x:40. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste cu AV /Faction Warn în funcție de întârziere. Reporterii au voie sa susțina interviuri numai cu jucatori de nivel 5+ (Sanctiune: Faction Warn) Reporterii nu au voie sa acorde mai mult de 3 live-uri pe zi. Reporterii nu au voie sa îi ofere unui jucator posibilitatea de a începe inca un live daca acesta a mai susținut altul mai devreme. (live-uri consecutive) Emoticoanele sunt interzise pe live, în cazul în care jucatorul folosește emoticoane, interviul o sa fie închis. (Sanctiune: Faction Warn) Prescurtarile inexistente (sal, cf, csf) sunt interzise. La a 2-a abatere interviul jucatorului o sa fie suspendat. (Sanctiune: Faction Warn) Orice greșeala gramaticala a unui jucator în timpul interviului este sancționata. exemplu: semnele de punctuație lipsa (virgule, puncte la final de propoziție) sunt sancționate cu 0.5/2, cuvintele scrise greșit, etc, se sancționeaza cu 1/2. Se poate acora 1/2 pe propoziție în cazul în care sunt mai multe greșeli în același rând. Cand un jucator acumuleaza 2/2 greseli pe live, interviul o sa fie suspendat. Reporterii susțin live-uri gratis între ei, au voie doar un singur live pe saptamâna. Un reporter poate acorda un interviu unui coleg numai dupa ce liderul sau subliderul îi ofera acordul. Interviurile sunt destinate crearii unei atmosfere role-play pe server, nu sunt facute pentru spam în chat. Daca un reporter comite mai multe greșeli pe parcursul unui live o sa fie sancționat pentru fiecare în parte. Reguli legate de anunțurile gratuite: Echipa pentru anunțurile gratuite se organizeaza la x:45. Echipa se organizeaza de catre cel mai mare rank online disponibil sau de catre responsabilii selectați de lider în cadrul facțiunii. Intr-o sesiune de anunturi gratuite au voie sa participe maxim 4 reporteri. Orice greșeala gramaticala facuta în aceeași sesiune de anunțuri gratuite de minim 2 ori se sancționeaza cu AV. Reporterii ce plaseaza news-uri / anunțuri interzise, primesc Faction Warn. exemplu: "Vand materiale, vand masina rent, bizu x cel mai tare, fac event" etc. Reporterii ce greșesc numele unui jucator în acțiunile sale, numele unei mașini sau numarul de telefon (news, live sau anunțuri) primesc amenda / AV în funcție de decizia liderului. News-urile ce conțin greșeli gramaticale (cuvinte greșite, semne de punctuație, etc) o să fie sancționate cu amenda / AV / Faction Warn în funcție de decizia liderului și de situație. Reporterii ce plaseaza anunțuri personale (ex: Vand Infernus, [/sms 1234]) sunt sancționați cu Faction Warn. Este interzis sa plasati anunturi legate de vânzari/cumparari în afara intervalului anunțurilor gratuite. (x:50 - x:59) Pentru omiterea unui numar de telefon sau a numelui jucatorului intr-un anunt gratuit se sanctioneaza cu AV. Cei ce participa la sesiunea de anunțuri gratuite au obligația sa își țina telefonul pornit. Abaterea de la aceasta regula se sancționeaza cu AV. Cand o sesiune de anunțuri gratuite începe, unul dintre reporterii participanți are obligația de a anunța inceputul și sfarsitul sesiunii. În cazul în care reporterul este deconectat din motive obiective (crash), alt reporter participant o sa anunțe începutul/sfârșitul. În cazul în care reporterul parasește jocul (/q) o sa fie sancționat cu AV. Nerespectarea orei formulei de final (xx:59) o sa fie sancționata cu AV. Reguli de limbaj si comportament: Nu sunt permise injuriile, jignirile de orice fel (incluzând prescurtari, moduri subtile de a adresa cuvinte ofensatoare si nu numai). Limbajul vulgar, ofensator, rasist este interzis si o sa fie sanctionat. (Sanctiune: Faction Warn) Este interzisa folosirea unui limbaj vulgar catre membrii comunitatii. Se sancționeaza cu AV / FW / Uninvite în functie de gravitate. Este interzis sa va batjocoriti /sfidați liderul sau subliderul, se sanctioneaza cu AV / FW / sau chiar Uninvite. Spam-ul pe chat-ul factunii este strict interzis, se sanctioneaza in functie de regulamentul intern. Comenzile factiunii /news : foloseste la plasarea unui anunt/news. /live <id> : pentru a incepe un interviu. /endlive <id> : pentru a opri un interviu. /f : chat-ul factiunii. /fvr : respawnezi toate vehiculele facțiunii. /fdeposit : pentru a depune bani, mateiale sau droguri in depositul factiunii. Reguli de activitate. Daca acesta are facuta o cerere de inactivitate: Player-ul respectiv va fi scutit de raport in acea saptamana. Daca acesta nu are facuta o cerere de inactivitare: Player-ul respectiv va fi demis de catre liderul facțiunii pe motiv: Raport incomplet. În cazul unei probleme, puteți realiza o cerere de inactivitate. Doar membrii de minim rank 2 pot realiza o asemenea cerere. Fiecare membru are dreptul la 7 zile de inactivitate pe lună, acestea pot fi cumulate. Raportul de activitate Rank 1: 65 news-uri. Rank 2: 60 news-uri. Rank 3: 50 news-uri + 3 live-uri. Rank 4: 45 news-uri + 3 live-uri. Rank 5: 20 news-uri + 2 live-uri. Fiecare membru trebuie să cunoască acest regulament pentru a cunoaşte ce trebuie să facă şi cum trebuie să acţioneze. Necunoaşterea şi/sau nerespectarea regulamentului va aduce cu siguranţă sancţiuni pe parcursul şederii într-o astfel de facţiune. Ne rezervăm dreptul de a aduce oricând modificări asupra conţinutului acestui topic, de aceia va sfătuim să "Urmăriţi acest topic".

×
×
 • Create New...