Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 07/30/2021 in all areas

  1. 1 like
    În acest topic va posta doar liderul / co-liderul & testerii facțiunii, rezultatul testului, respectiv verdictul. (!) Fiecare tester, după ce termină de dat testul va trimite un PM cu testul liderului/co-liderului. (!) La test se vor face poze/video la întrebări și raspunsuri, dovezile susținerii testelor pot fi necesare în orice moment. (!) Pentru o bună desfășurare este indicat să folosiți [/pagesize 20], [/duty off], [/timestamp] și [/turn off]. (!) Dovezile testelor nu se șterg, acestea se țin în calculator timp de 72 de ore, este indicat sa postați testul pe youtube pe nelistat și să-l trimiteți liderului sau co-liderului. (!) La fiecare greșeală anunțați jucătorul câte greșeli are. (Ex: 1/3 alături de motiv) (!) Nu omiteți întrebări, este indicat să acordati toate întrebările și respectați modelul de test care va fost dat. (!) Testerii sunt afișați în topicul "Staff-ul Facțiunii". Model de postare: Numele: Am dat testul cu: Greșeli acumulate (x/3): Ai postat testul in PM?: Admis/Respins:
  2. 1 like
    În acest topic, membrii care vor sa părăsească facţiunea, pot face o cerere după modelul de mai jos. (!)- Cei ce nu au minim 14 zile în facţiune, vor fi demişi cu FP. (!)- Cine nu respectă modelul de postare de mai jos, cererea sa de demisie va fi respinsă. (!)- Nu puteţi face o cerere de demisie dacă ai raportul incomplet în ziua resetării raportului. Model de postare: Nickname: Rank: Zile petrecute în facţiune: Dovada [/r Vreau să fiu demis]; De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Alte precizări:
  3. 1 like
    Federal Bureau of Investigation - Personal Administrativ (STAFF) LIDER: Parako SUBLIDERI: Ovidiu. Allex TESTERI: Tataee Boxee2 RESPONSABILI:

×
×
  • Create New...