Jump to content

hippo PAR ANORMAL

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About hippo PAR ANORMAL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Los Aztecas - Prime si amenzi --> Acest topic este destinat membrilor care s-au facut remarcati intr-un anume mod si trebuie sa plateasca o amenda / sa primeasca o prima. <-- --> Amenzile se platesc in interiorul HQ-ului folosind comanda [/fdeposit] si se posteaza aici urmand modelul. <-- ----PRIME---- *Informatii* -Liderul si co-liderul nu au dreptul sa beneficieze de prime deoarece acestia fac parte din conducerea factiunii. -Aveti la dispozitie 24 de ore sa postati o prima, in caz contrar, aceasta va fi respinsa. -Primele se rasplatesc astfel: BEST LA WAR: $200.000 per kill. Ex: Pentru un best de 8 veti primii suma de $1.600.000. LISTA LA WAR: $1.000.000 per lista. ATENTIE: Daca un membru face mai multe liste in acelasi war, i se pot achita maxim 2 liste. SEMI-LISTA LA WAR: $400.000 per semilista. ATENTIE: Daca un membru face mai multe semi-liste in acelasi war, i se pot achita maxim 2 semi-liste. *Model de postare* Nickname: Rank: Am luat best/Am facut lista/Semi-lista: Data: Dovada: ----AMENZI---- *Informatii* -Liderul si co-liderul nu vor primii amenzi deoarece acestia fac parte din conducerea factiunii. -Aveti la dispozitie 24 de ore din momentul primiri amenzii sa platiti amenda, in caz contrar, veti fi sanctionati cu faction warn. -Amenzile se platesc astfel: WORST LA WAR: $100.000 per death. Ex: Pentru un worst de -14 veti primii o amenda in valoare de $1.400.000. SPAM DE 3 RANDURI: $600.000. AFK IN TIMPUL SEDINTEI: $650.000 *Model de postare* Nickname: Data in care ati primit amenda: De la cine ati primit amenda: Motivul amenzii: Dovada achitarii: Alte precizari: INFO: In cazul in care mafia noastra castiga teritoriul sunteti scutiti de achitarea amenzii! In cazul in care dam fail mafiei adverse sunteti scutiti de achitarea amenzii!
 2. Aici membrii Los Aztecas pot sa faca o cerere de rank-up dupa modelul de mai jos. Informatii: -Pentru a putea primii rank-up trebuie sa aveti raportul terminat. -Liderul decide daca meritati sau nu sa primiti rankup, asadar ne rezervam tot dreptul sa alegem cine merita si cine nu sa primeasca. -Zilele necesare pentru rank-up sunt urmatoarele: Rank 2 - 7 zile de la intrarea in factiune. Rank 3 - 14 zile de la ultima promovare. Rank 4 - 14 zile de la ultima promovare. Rank 5 - 14 zile de la ultima promovare. -In cazul in care aveti faction warn-uri, 1 faction warn iti prelungeste durata de rank-up cu 7 zile. Model de postare Nickname: Rank: Ultima data cand ai primit rank-up: Ai raportul terminat?: Alte precizari?:
 3. Los Aztecas - Hall of fame --> Acest topic este destinat membrilor care au ajutat la dezvoltarea mafiei. <-- Lideri: hippoSRT, AdrianKIA, SorinNVM, chaosSRT, Bacilussw0wEMPiRE, Xanny., ZiGGER.BRiLiANTU, EaSt, mihaidumi3 Co-lideri: alddySRT, Jebelu@RUPECODU, chaosBUBURUZA, Montagne, mlg777, C0SMiN, Membrii de onoare: madalin, mexicanu, ~ ACESTI FRATIORI DE SUFLET VOR AVEA MEREU UN LOC IN ACEASTA MAFIE ~
 4. Los Aztecas - Anunturi importante. --> Acest topic este destinat anunturilor importante in cadrul factiunii. <-- --> In acest topic, leaderul / co-leaderul vor anunta sedintele, schimbarile din regulament respectiv schimbarea raportului <-- --> Membrii factiunii au obligatia sa verifice acest topic periodic. <--
 5. Los Aztecas - Cereri de inactivitate. --> Acest topic este destinat membrilor care vor sa depuna o cerere de inactivitate din anumite motive. <-- *Informatii* -Pentru a depune o astfel de cerere aveti nevoie de minim rank 2. -O cerere de inactivitate poate dura maxim 7 zile. -Aveti dreptul la 1 cerere de inactivitate pe luna. -Cerere de inactivitate trebuie sa fie postata cu 5 zile inainte de resetarea raportului, in caz contrar cererea va fii respinsa. -Membrii care au o cerere de inactivitate acceptata nu sunt nevoiti sa posteze raportul de activitate. -Daca aveti rank 1 si nu v-ati terminat raportul de activitate saptamanal o sa fiti demisi din factiune indiferent de motivul pentru care nu v-ati terminat raportul. - Membrii ce au postat o cerere de inactivitate si sunt surprinsi intrand la war, cererea va fii respinsa si sunteti nevoiti sa fiti la minimul warurilor, in caz contrar veti fi sanctionat cu 'Faction Warn'. *Model de postare.* Nickname: Rank: Data intrarii in factiune: Perioada absentei(xx.yy.zzzz - xx.yy.zzzz): Motivul absentei: Alte precizari: [!] La intrebarea 'Perioada absentei' sunteti rugati sa puneti data exacta din cat plecati si data cand reveniti, ex: (8.01.2020 - 15.01.2020) [!]
 6. Los Aztecas - Cereri de demisie --> Acest topic este destinat membrilor care doresc sa paraseasca factiunea. <-- *Model de postare.* Nickname: Rank: Zile petrecute în facţiune: Dovada ca este contul tau [/f Vreau sa fiu demis!]: De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Alte precizări: *Informatii* -Aveti nevoie de minim 14 zile pentru a iesii fara FP. -Zilele membrilor banati vor fi luate in considerare din momentul in care au luat ban. -Membrii banati vor fi demisi cu motivul 'Banned'. -In cazul in care postati cererea de demisie in aceeasi zi cu data resetarii raportului iar acesta nu va este complet, cererea de demisie va fii anulata.
 7. Los Aztecas- Evidenta testelor. --> Acest topic este destinat evidentei testelor. <-- --> In acest topic, liderul, co-liderul si testerii vor tine evidenta testelor date. <-- *Model de postare* Nickname: Nickname-ul celui testat: Functia(lider/co-lider/tester): Numarul de greseli: Verdictul(Admis / Respins) [!] INFO: Liderul nu este obligat sa posteze in acest topic testele date [!] Pentru a devenii tester, trebuie sa aveti minim rank 2 si sa fiti considerati pregatiti pentru aceasta functie. Mai jos sunt enumerati toti testerii factiunii, acestia pot fi contactati in cazul in care ati fost acceptati in factiune si sunteti pregatiti sa sustineti testul:
 8. Los Aztecas - Cereri de invoire. --> Acest topic este destinat membrilor factiunii SF Bikers care doresc sa depuna o invoire pe o zi de waruri. <-- --> Jucatorii care lipsesc de la war si nu au o cerere de invoire sunt sanctionati cu faction warn. <-- *Informatii* -Pentru a putea depune o cerere de invoire aveti nevoie de minim rank 2. -Aveti dreptul la maxim 2 invoiri pe saptamana. -Invoirea trebuie sa fie postata inainte de ora 20:00 (inainte de waruri), in caz contrar va fii respinsa. -In cazul in care intrati pe server in timp ce aveti o invoire acceptata, aceasta se va anula si veti fi obligati sa participati la minimul de waruri. *Model de postare.* Nickname: Rank: Data in care doresti sa fii invoit: Motivul absentei: A cata invoire este pe saptamana aceasta: Alte precizari: [!] In cazul in care o cerere nu cuprinde toate informatiile necesare, aceasta va fii respinsa si veti fi obligati sa o refaceti. [!]
 9. Los Aztecas - Evidenta warurilor. --> Acest topic este destinat evidentei warurilor. <-- --> Doar liderul / co-liderul au dreptul sa posteze in acest topic. <-- *Informatii.* -Pentru a fii considerat prezent la o zi de waruri, trebuie sa ai participi la minim jumatate din waruri. Ex: Daca in ziua x au loc 6 waruri, ai nevoie sa fii prezent la minim 3 waruri pentru a fii considerat prezent. Daca in ziua y au loc 7 waruri, ai nevoie sa fii prezentr la minim 4 waruri pentru a fii consider prezent. In cazul in care nu aveti minimul de waruri, veti fii sanctionati cu faction warn. Daca nu puteti ajunge la waruri, puteti depune o cerere de invoire daca indepliniti cerintele necesare.
 10. Los Aztecas - Sanctiuni --> Acest topic este destinat evidentei sanctiunilor. <-- --> Doar liderul / co-liderul si responsabilii au dreptul sa posteze in acest topic. <-- *Model de postare.* Nickname: Nickname-ul celui sanctionat: Data sanctiunii: Motivul sanctiunii: Sanctionat cu ( FW/AV/Amenda/uninvite ) Dovada: Evidenta avertismentelor verbale: -Aceasta lista are ca scop tinerea evidentei avertismentelor verbale. -Un avertisment verbal nu va expira niciodata, decat in cazul in care membrul va acumula 2/2 AV-uri, care se vor transforma intr-un FW.

×
×
 • Create New...