Jump to content

ChristiC

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

7 Followers

About ChristiC

 • Birthday 02/11/2004

Recent Profile Visitors

417 profile views
 1. In acest topic sunt trecuti membrii care au trecut prin Grove Street si au ajutat la dezvoltarea mafiei. Liderii care au facut istorie in aceasta mafie : 1 - alddySRT 2 - TeDDy_01 ( de 3 ori orasu ) 3 - P3tru ( de 2 ori orasu ) 4 - FelixFENOMEN 5 - callPainT4show 6 - ChaosSAMURAIUL 7-ban09 Co-liderii de legenda: 1 - TwistOfficial ( de 3 ori orasu ) 2 - HOLO / SpartaN (de 2 ori orasu ) 3 - [email protected] 4 - [email protected] 5 - AdrianKIA 6 - Tommy 7 - dariussn1 8. - SCU.Donex 9.-Kimiksen Jucatori de legenda ai acestei mafii: - Bakuto - Picianos[]. - Razvi - IonutLL - AntonioVL - Darkobit - Devil - KROKOSANU - Tepes - IordaN - RobyWolfBS - qpSmoke - Marius_. -nix0n -robica -cleanerkov47bdt -youmadenotme -studentw0w -Byro -OZN -sebi -kazimir -mr.drew -zews -inosuke -george -alexz
 2. In acest topic vor posta doar liderul si co-liderul factiunii evidenta raportului de activitate a membrilor.(!)- Raportul de activitate este obligatoriu pentru toti membrii factiunii (exceptie liderul si co-liderul factiunii). - Daca vrei sa avansezi în rank, esti obligat sa faci raportul de activitate saptamanal. - Daca vei avea raportul incomplet pana la resetarea raportului, vei fi sanctionat cu Faction Warn, iar membrii de rank 1 vor primi uninvite. - Nu aveti voie sa fraudati raportul, orice ce încercare de a fruada raportul este sancţionată cu Faction Warn, ba chiar si uninvite - Jucatorii ce intra în factiune Miercuri-Joi-Vineri-Sambata-Duminica, vor fi scutiti de raportul de activitate. - Jucatorii care au o cerere de inactivitate de minim 5 zile (inclusiv), vor fi scutiti de raportul de activitate. - Raportul de activitate se va reseta dupa postarea evidentei a acestuia.
 3. Aici membrii Grove Street pot face o cerere de inactivitate dupa modelul de mai jos Informatii: Membrii de rank 2 pot pune o cerere de inactivitate in cazul in care nu isi pot termina raportul(nu o sa primiti rank-up), in caz contrat acestia vor primii faction warn sau uninvite(depinde de ce rank aveti). Puteti pune o cerere de inactivitate cu minim 5 zile inainte de resetarea raportului. O cerere de inactivitate poate dura maxim 7 zile. Aveti dreptul la 1 cerere de inactivitate pe luna. Membrii ce au postat o cerere de inactivitate si sunt surprinsi intrand la war, cererea va fii respinsa si sunteti nevoiti sa fiti la minimul warurilor, in caz contrar veti fi sanctionat cu 'Faction Warn'. Model cerere de inactivitate: Nickname: Rank: Perioada absentei(xx.yy.zzzz - xx.yy.zzzz): Motivul absentei: De cate ori ai mai facut cerere de inactivitate in ultima luna?: Alte precizari: [!] La intrebarea 'Perioada absentei' sunteti rugati sa puneti data exacta din cat plecati si data cand reveniti, ex: (8.01.2020 - 15.01.2020) [!]
 4. (!) In acest topic vor posta doar liderul si co-liderul anunturile importante. Cum ar fi : (Sedinta / Modificari de regulament / Update-uri, etc).
 5. In acest topic liderul / co-liderul / responsabilii vor posta de fiecare data cand un membru primeste un Avertisment Verbal, Faction Warn, amenda sau uninvite. Model de postare: Nickname:Nickname-ul celui sanctionat:Sanctionat cu (FW/AV/Amenda/uninvite) :Motiv:Dovezi: Evidenta avertismentelor verbale: -Aceasta lista are ca scop tinerea evidentei avertismentelor verbale. -Un avertisment verbal nu va expira niciodata, decat in cazul in care membrul va acumula 2/2 AV-uri, care se vor transforma intr-un FW.
 6. Liderii trebuie sa posteze in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul de war-uri din seara respectiva. Evidenta war-urilor se face de catre lider/co-lider. Daca nu participati la minimul de war-uri din ziua respectiva veti fi sanctionati cu Faction Warn. Daca nu puteti ajunge la waruri, puteti depune o cerere de invoire daca indepliniti cerintele necesare. Exemple: daca au loc 4 war-uri, trebuie sa participati la minim 2. Daca au loc 5 war-uri, 2.5 = 3, deci la minim 3 deoarece nu puteti participa la 2.5 war-uri. La 2 war-uri avute, 1 minim. La 3 war-uri avute, 2 minim. La 4 war-uri avute, 2 minim. La 5 war-uri avute, 3 minim. La 6 war-uri avute, 3 minim. La 7 war-uri avute, 4 minim. La 8 war-uri avute, 4 minim. La 9 war-uri avute, 5 minim.
 7. Aici membrii Grove Street pot face o cerere de invoire dupa modelul de mai jos. Informatii: -Invoirea trebuie sa fie postata inainte de ora 20:00 (inainte de waruri), in caz contrar va fii respinsa. - Aveti voie doar cu doua cereri de învoire pe saptamana. - Daca faceti cerere de invoire apoi va prezentati la war, cererea o sa fie anulata. - Membrii care sunt banati si depun cerere de invoire va fi respinsa! -Pentru a putea depune o cerere de invoire aveti nevoie de minim rank 2. Model de postare: Nickname:Rank:Ma invoiesc pe data de:Ma invoiesc de la (war-uri | şedinţă | antrenament):Numarul de invoiri din aceasta saptamana:Alte precizari:
 8. In acest topic, liderul, co-liderul si testerii vor tine evidenta testelor date. - Pentru a putea fi Tester trebuie minim rank 2. - Testerul este primit atunci cand liderul considera ca meritati! - Nu aveti voie sa sustineti teste in timpul war-urilor. - La un test, duelele deagle NU sunt obligatorii. Model de postare: Nickname: Am dat test cu: Greseli acumulate(x/3): Admis/Respins: [!] INFO: Liderul nu este obligat sa posteze in acest topic testele date [!]
 9. In acest topic vor posta membrii factiunii care vor sa primeasca rank-up. - Pentru ca cererea voastra de rank-up sa fie acceptata trebuie sa respectati modelul de postare de mai jos. - Liderul acorda rank-up la membrii dupa ce şi-au terminat raportul. Daca membrul respectiv are rank 1 şi nu şi-a terminat raportul, atunci el va primi uninvite. - Daca un membru de rank 2+ nu şi-a terminat raportul atunci va fi sanctionat de catre lider cu Faction Warn. - Fiecare membru care si-a terminat raportul are posibilitatea sa obtina rank in funcţie de comportamentul sau în facţiune şi este acordat de liderul factiunii. - Daca un membru a primit Faction Warn, durata lui de rank-up se prelungeste cu inca 7 zile. Promovarea în rank poate fi facută dupa cum e precizat mai jos: Rank 1 -> Rank 2 se acorda la 7 zile de la intrarea in factiune Rank 2 -> Rank 3 se acorda la 21 zile de la intrarea in factiune, daca membrul nu are Faction Warn Rank 3 -> Rank 4 se acorda la 35 zile de la intrarea in factiune, daca membrul nu are Faction Warn. Rank 4 -> Rank 5 se acorda la 49 zile de la intrarea in factiune, daca membrul nu are Faction Warn. (!) Model de postare: Nickname:Rank:Ultima data cand ai primit rank-up:Poza raport (obligatorie): Alte precizari?:
 10. In acest topic, membrii care vor sa paraseasca factiunea, pot face o cerere dupa modelul de mai jos. (!) - Cei ce nu au minim 14 zile în facţiune, vor fi demişi cu FP. - Cine nu respectă modelul de postare de mai jos, cererea sa de demisie va fi respinsă. - Membrii banati vor fi demisi cu motivul "Banned". - Nu puteţi face o cerere de demisie dacă ai raportul incomplet în ziua resetării raportului. Model de postare Nickname: Rank: Zile petrecute în facţiune: Dovada (Obligatoriu) [/f Vreau sa fiu demis!]; De ce doreşti să părăseşti facţiunea?: Alte precizări:
 11. Cine m da Follow Member dau back ! ? 


×
×
 • Create New...