Jump to content

Suky

Administrator
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Suky last won the day on December 3 2020

Suky had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

3 Followers

About Suky

Recent Profile Visitors

679 profile views
 1. Quest-ul special 'Summer' a fost adaugat pe server. Pentru a incepe quest-ul aveti nevoie de MINIM nivel 2 folosind comanda /startquest. Odata ce folositi aceasta comanda, veti incepe cautarea celor 30 de plăci de surf din orasele Los Santos si Las Venturas. Daca muriti, primiti respawn sau va deconectati de pe server, progresul va ramane salvat. Pentru a colecta una dintre plăci trebuie sa apasati click stanga. Quest-ul special 'Summer' are urmatoarele premii: o sumă de bani ($5.000.000 - $8.000.000), puncte de respect (5-13 RP), crowpoints (300-400), puncte de rob (20). !! Daca ai crowland.asi pe care il puteti descărca de pe discord-ul nostru (discord.gg/crowland) primiti în plus $100.000 x ziua questului.
 2. Suky

  Probleme voicechat

  Daca aveti orice fel de problema cu voicechatul puteti posta aici. Postarile aiurea se sanctioneaza cu warn/ban.
 3. Fisiere necesare: Directx (link) Visual C++ Runtimes (link) SA:MP r1 Client (link) Voicechat (installer / arhiva) Cum il folosesc?: Cand intrati pe server folositi tasta 'B' pentru a vorbi pe joc, iar tasta 'F11' pentru a deschide meniul. Puteti verifica jucatorii care au voice folosind comanda [/id]. Jucatorii care va deranjeaza pot fii blocati din blacklist folosind meniul 'F11' apoi selectand lista neagra, cautati dupa numele sau ID-ul jucatorului apoi apasati click pe numele acestuia. Probleme cunoscute: Crash: - De cele mai multe ori se intampla din cauza modurilor incercati sa aveti ultima versiune de sampfuncs (se instaleaza automat cu installerul + o aveti in arhiva), modul nu este compatibil momentan cu enb-uri sau sampcac. - Daca problema persista va recomandam sa folositi un GTA clear si adaugati modurile pe rand pentru a vedea de unde era problema. Nu pot selecta nimic din meniu: - Va recomandam sa scoateti modurile de tip map.cs, puteti folosi in schimb map.asi in schimb. Niciun microfon detectat: - Acesta trebuie selectat ca default din setarile de sunet din Windows. - De obicei aceasta optiune este disponibila dand [click dreapta pe iconita de sunet > recording devices > click dreapta pe microfonul vostru > set as default device] SAU [click dreapta pe iconita sunet > open sounds settings > input > click dreapta pe microfonul vostru > set as default device]. Eroare de la bass.dll: - Va recomandam sa instalati jocul fara moduri. Orice alt tip de problema: - Pentru orice alt tip de probleme puteti cere ajutor aici:
 4. Video: MODPACK DE HALLOWEEN CREAT DE: SUKY DARTH CHARON ROOTGEORGE DOWNLOAD https://drive.google.com/file/d/11PkICfEqK9wG6kJ2zjYyVmBlkpkDXPYl/view?usp=sharing
 5. Quest-ul special 'Bombardeaza Scolile' a fost adaugat pe server. A fost adaugat un nou quest special, iar pentru a-l incepe aveti nevoie de minim nivel 4. Pentru a-l completa trebuie sa distrugeti cele 15 cladiri marcate pe harta printr-un steag rosu. Pentru fiecare cladire distrusa veti primi o suma de bani intre 50.000$ si 80.000$. La completarea quest-ului special, se va primi o recompensa bonus de: ziua 1-9: 2.500.000$ - 3.000.000$, 100 crow points, intre 5-10 Respect Points ziua 10: 2.500.000$ - 3.000.000$, 100 crow points, intre 5-10 Respect Points, 5 puncte premium ziua 11-14: 2.500.000$ - 3.000.000$, 150-200 crow points, intre 5-10 Respect Points ziua 15: 2.500.000$ - 3.000.000$, 150-200 crow points, intre 5-10 Respect Points, 10 puncte premium Ca bonus veti primi din partea serverului 100 de puncte de roll (Roll Points) pentru fiecare zi completata! ATENTIE!: Pentru a putea lansa bomba pe cladire trebuie sa apasati tasta 'H' fara sa mai apasati in acelasi timp alte taste. Trebuie sa va aflati in zona checkpoint-ului marcat cu steag-ul, nu trebuie sa stati in checkpoint pentru a putea detona bomba! Recomandam sa luati o distanta cat mai mare de cladirea marcata pentru a evita sa fiti prinsi in explozie.
 6. Banul la aimbot, norecoil/nospread, rapidfire, damage hack și altele a fost redus de la 90 de zile la 60 de zile.
 7. 25/08/2020 - Rescris tot sistemul de helperi - Rescris sistemul de reports - Rescrise comenzile /goto, /spec si /closestcar - Adaugat ban silent - Adaugat delay la /time, /turn on si /turn off - Adaugata comanda /admute - Imbunatatit anticheat - Rezolvat un bug la /ad, acum apare cum trebuie - Mai multe bug fix-uri
 8. 24/08/2020 Imbunatatiri/Schimbari: - Imbunatatit anticheat anti troll + cel de la mafioti. - Rescris tot sistemul de damage. - La /members apare [T] la cine are tester. - Rescris sistemul de /ad (/dad - pentru a sterge, /ad - pentru a vedea ad-ul tau dupa ce l-ai plasat, /deletemyad - sa iti stergi ad-ul plasat). - Rescrisa comanda /ip (Pentru admini). - Acum trebuie sa accepti cand cineva iti da /showlicenses (pentru ca se abuza). - /dm creste in functie de sanctiunile pe care le-ai avut. - Adaugat sistem de referal pentru youtuberi: - Youtuberii primesc 10% din produsul cumparat de pe /shop daca jucatorul introduce codul lor de reducere, iar jucatorul primeste o reducere de 10%. - Adaugata comanda /setref pentru youtuberi. Prin aceasta comanda isi pot seta un cod de refferal. - Jucatorii noi care introduc codul unui youtuber la inceput de server primesc anumite benficii in functie de nivelul lor. - A fost scos questul special. - Scos temporar sistemul de vanzari case/biz din /hmenu respectiv /bmenu, puteti vinde intre timp casele/bizurile prin comanda /trade. - Acum daca stai afk in paint mai mult de 1 minut primesti kick iar daca stai cu wanted primesti kick dupa 5 minute. Buguri rezolvate: - Rezolvat bugul la /speaker on. - Rezolvat bugul la /vipname. - Rezolvat bugul de la /members si clan members. - Rezolvat un bug la helperi. - Rezolvat bugul la biz 7, acum poti intra in el. - /fmotd si /cmotd arata cum trebuie. - A fost rezolvata comanda /clans, acum afiseaza cum trebuie. - Rezolvat mai multe buguri la clanuri. Buguri panel: - Acum iti poti recupera parola si pin-ul contului tau daca l-ai uitat cu ajutorul emailului setat.
 9. O sa se adauge la update-ul la mafii.
 10. Topul castigarilor Mister: 1. Radu_CTN - 57 voturi 2. Shyro - 47 voturi 3. Costin. - 43 voturi Miss: 1. Oana - 43 voturi 2. Elizza - 10 voturi (descalificata deoarece nu detine orele necesare) 3. N/A Felicitari castigatorilor.
 11. Inscrierile la eveniment au luat sfarsit. Aveti timp pana pe data de 10 August sa votati castigatorii.
 12. Inscrierile la concursul 'Miss & Mister Crowland' au fost deschise! https://forum.crowland.ro/topic/5484-miss-mister-editia-1/

 13. Miss & Mister CROWLAND Editia I Comunitatea Crowland organizeaza concursul Miss & Mister, editia 1 Premii: Locul 1: 1000 Puncte Premium + Gradul de Miss/Mister pe Panel - Locul 2: 500 de Puncte premium Locul 3: 300 de Puncte premium Participantii o sa primeasca 20 Puncte premium fiecare CUM PARTICIP?: Simplu, trebuie sa postezi o poza cu tine in care ai scris textul CROWLAND pe o foaie de hartie, pe tricou, pe piele, pe ce vreti voi. Puteti scrie cu absolut orice Culoarea textului nu este relevanta, va lasam imaginatia libera Model de participare: Nume: Nume in joc (link user panel): Varsta: O scurta descriere a ta: Link poza: Poza cu cele mai multe like-uri castiga. Cum imi votez preferatul? Pentru a vota un candidat tot ce trebuie sa faci este sa dai LIKE postarii lui. ATENTIE: -Textul trebuie scris in poza, nicidecum editat sau scris peste in photoshop/paint, etc. -Off-topicul se va sanctiona cu suspend sau blocarea permanenta a contului pe forum. -Participantii trebuie sa aibe minim level 3 si 5 ore jucate. -Falsul de voturi va duce la descalificare -Voturile se vor verifica inclusiv pe ip. -In poza trebuie sa ti se vada si fata. -Nu acceptam posturi editate, postezi si nu mai editezi ce ai postat.

×
×
 • Create New...