Jump to content

CozoRPG

Members
 • Content Count

  204
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

CozoRPG last won the day on September 4

CozoRPG had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

4 Followers

About CozoRPG

 • Birthday 03/05/2005

Awards

Recent Profile Visitors

1,696 profile views
 1. puneti n-uri baieti, puneti

 2. image.png

  300 on ne-am facut baieti, felicitari ❤️ 

 3. Serverul dispune de un sistem mai unic, ce inlocueste vanzarea masinelor la 'Dealership' cu vanzarea acestora la fier. Pentru a face acest lucru trebuie sa fiti la locatia potrivita, puteti gasi locatia in [/gps -> Car dismantling]. Odata ce ati ajuns acolo, folositi comanda [/breakcar], trebuie sa fiti in masina. Tin sa mentionez ca, daca aveti sub 125 de zile si 10.000 de zile veti primi 15% din valoarea vehicului. De asemenea mai exista doua solutii prin care va puteti vinde propria masina, prin intermediul comenzii [/trade] sau plasand-o la vanzare, folosind comanda [/listveh]. Pentru a o plasa la vanzare, trebuie sa va aflati in parcarea 'CNN'-ului din Las Venturas, iar odata ce ati pus masina la vanzare, ceilalti jucatori vor putea s-o cumpere folosind comanda [/buycar]. Daca o sa iesiti din masina, aceasta va fi scoasa de pe lista de vanzare.
 4. CozoRPG

  Vehicle fragments

  Fragmentele vehiculelor va ofera posibilitatea de a castiga o masina random, daca detineti minim doua fragmente de acelasi tip si 200 de cristale puteti folosi comanda [/craft] pentru a va incerca sansa. Sansele sunt de 20% de a primi vehiculul si de 80% pentru a esua upgrade-ul. daca pierdeti veti pierde si cele doua fragmente si nu veti castiga masina. Poti obtine fragmente din crate-urile 'Diamond, Shadow, Ruby', din Monthly Top, Job Goal si din BattlePass.
 5. CozoRPG

  Perks & Shards

  Perk-urile iti ofera posibilitatea de a adauga anumite beneficii pe propriile skin-uri, folosind comanda [/myskin] si selectand beneficiul dorit din lista respectiva. Pentru a putea face asta trebuie sa deblocati un slot, pe care-l puteti debloca cu ajutorul cristalelor. Poti obtine cristale la [/battlepass], Cufarul Phoenix, Special Quest, joburi si de la crate-urile Uncommon, Platinum, Diamond si Ruby. Pentru a obtine un perk, aveti nevoie de 10 shard-uri. Shard-urile le puteti cumpara de la jucatori sau craftandu-le la [/craftperk]. Pentru a putea crafta aveti nevoie minim 50 de cristale si de fiecare data cand craftati un shard, veti primi un punct la unul din beneficiile din lista. Odata ce obtineti cele 10 shard-uri se vor reseta si automat se va transforma intr-un perk.
 6. va salut domnilor, ce faceti, bine sanatosi?

 7. Din greseli inveti, deci invata sa gresesti 🏆

 8. Sochez in liric epic, efect epileptic critic.

   

 9. ce-ati facut ba la forum, ca merge sa dam doar odata edit si atat.

  1. Blaskowski

   Blaskowski

   Daca merge sa dai doar odata edit, au facut ei din setari sa ai drept doar un edit.

   Teoretic asa ar fi, practic habar n-am.

 10. Ma duc cu fata-n dior, bag un xanny ca sa pot sa adorm

  1. PrintesaGumita

   PrintesaGumita

   Foarte frumoasă melodia lu marko chiar o ador.

 11. Cazi 2 ori te ridici de 3, si tot asa.


×
×
 • Create New...