Jump to content

Thorr

Banned
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Thorr last won the day on June 11

Thorr had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

13 Followers

 • HOODEN47
 • Deyu
 • Ionut._69
 • W0LF1N
 • Tanjiro
 • SwinedIsProos
 • ionnutz
 • Allonzo
 • mitro
 • CozoRPG
 • .krowN4MooN.asi
 • eXe

See all followers

About Thorr

 • Birthday 09/28/1999

Recent Profile Visitors

2,207 profile views
 1. scoate ma din mafie

  scoate ma din mafie

  scoate ma din mafie

  scoate ma din mafie

  scoate ma din mafie

  scoate ma din mafie

  1. mitro

   mitro

   Nu mai are admin de mult, fa si tu cerere demisie sa te scoata

 2. scoate ma din mafie

  scoate ma din mafie

 3. scoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafie

  scoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafiescoate ma din mafie

 4. scoate ma din mafie

 5. (+adaugat) Jucatorii banati ce creeaza un post pe PANEL impotriva membrului din STAFF de care au fost banati se va sanctiona cu SUSPEND timp de 3 zile. Creeati o cerere de unban, dupa aceea daca nu sunteti multumiti de raspunsul oferit, ii puteti creea un post celui care v-a inchis cererea de unban.
 6. (+ adaugat) Jucatorii banati ce creeaza un post impotriva unui alt jucator (exceptand CHEATS sau abuzul de functie, tin sa precizez ca trebuie sa detineti acele dovezi si sa va includa pe voi, nu greseli in topicuri la lideri sau dovezi de pe alte conturi s.a.m.d.) vor fi sanctionati cu SUSPEND timp de 7 zile pe PANEL pentru post-hunting.
 7. (+ modificat) Parcarea vehiculelor personale la intrarea unei case, clan/faction HQ, în strada sau în locurile aglomerate cu scopul de a încurca/opri traficul este interzisă și este sancționată cu warn. Totodată, parcarea vehiculelor personale în zona crates/ CNN, în special în fata la CNN este sancționată de warn, acestea provoacă lag și creează neplăceri gameplay-ului jucătorilor.
 8. (+ adaugat) Comportamentul non-rp este sanctionat cu kick la prima abatere, iar apoi cu warn. În reclamatii este sanctionat direct cu warn. Exceptie si caz special: Jucatorii ce detin un Monster si fac non-rp cu acesta vor fi sanctionat direct cu warn de la prima abatere, dupa acumularea a 3/3 warn-uri pe comportament non-rp si banul de 3 zile, acestia daca continua, Monster-ul de pe cont le va fi confiscat. Regula este valabila si pentru jucatorii ce nu detin un Monster dar fac comportament non-rp cu acesta, vor fi sanctionat la fel. Jucatorii ce fac comportament non-rp cu un vehicul de tip S.W.A.T. (necesita dovezi video clare), spre exemplu: sa dai cu apa intentionat in persoane , vor fi sanctionat la fel ca cei ce detin un Monster.
 9. (+ adaugat) Fraudarea raportului in factiuni este sanctionata cu demiterea din factiune cu 100 faction punish. In mod normal, este necesara o dovada de tip video si din loguri (ADMIN).
 10. as vrea sa mi se dea linkul cu regulile si cu comenzi

  1. Thorr

   Thorr

    

   legat de comenzi, nu stiu la ce te referi exact, nu exista o lista cu comenzile de pe server, ai /help in mare parte pentru asta.

  2. Blun.

   Blun.

   vrutu-i gratis, mars la munca.

   Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana!

 11. Aplicatiile pentru grad (Moderator / Designer) sunt deschise, voi alege in urmatoarea perioada cativa moderatori si designeri.

×
×
 • Create New...