Jump to content

cibu

Moderator - Real Life
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cibu

Recent Profile Visitors

129 profile views
 1. Regulament auto/moto: • Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea doar pentru +1. • Puteți posta știri, informații sau orice legat de auto, motociclete, etc ce poate fi interesant și demn de dezbătut aici. • Cel mai recomandat(indicat) ar fi ca postul tau sa contina imagini/video. Informatii utile: (!) Înainte de a crea postul, verificati daca mai exista vreun topic identic cu al dumneavoastră (aceeași temă, știre etc.) pentru a verifica acest lucru folositi functia "Search". (!) Aveti voie sa postati doar 3 posturi in fiecare zi(24h). (!) Topicurile mai vechi de 72h(3 zile) vor fi inchise! (!) Topicurile făcute cu un dezinteres evident și cu informații eronate / puține vor fi sancționate la prima abatere cu Avertisment și la următoarele abateri cu Warn (delete topic) Q&A: (Q) Ce inseamna posturi aiurea? (A) Fără reply la o știre postată de genul "Frumos, interesant, util, mulțumesc etc". Aceste posturi nu au alt rol decât de a spama și este total interzis. Postați numai în cazul în care sunteți în temă cu știrea și considerați că este un subiect demn de discutat.
 2. cibu

  [Regulament] Turism

  Regulament turism: • Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea doar pentru +1. • Puteți posta știri, informații sau orice legat de turism ce poate fi interesant și demn de dezbătut aici. • Cel mai recomandat(indicat) ar fi ca postul tau sa contina imagini/video. Informatii utile: (!) Înainte de a crea postul, verificati daca mai exista vreun topic identic cu al dumneavoastră (aceeași temă, știre etc.) pentru a verifica acest lucru folositi functia "Search". (!) Aveti voie sa postati doar 3 posturi in fiecare zi(24h). (!) Topicurile mai vechi de 72h(3 zile) vor fi inchise! (!) Topicurile făcute cu un dezinteres evident și cu informații eronate / puține vor fi sancționate la prima abatere cu Avertisment și la următoarele abateri cu Warn (delete topic) Q&A: (Q) Ce inseamna posturi aiurea? (A) Fără reply la o știre postată de genul "Frumos, interesant, util, mulțumesc etc". Aceste posturi nu au alt rol decât de a spama și este total interzis. Postați numai în cazul în care sunteți în temă cu știrea și considerați că este un subiect demn de discutat.
 3. Regulament sanatate: • Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea doar pentru +1. • Puteți posta știri, informații sau orice legat de viața de zi cu zi ce poate fi interesant și demn de dezbătut aici. • Cel mai recomandat(indicat) ar fi ca postul tau sa contina imagini/video. Informatii utile: (!) Înainte de a crea postul, verificati daca mai exista vreun topic identic cu al dumneavoastră (aceeași temă, știre etc.) pentru a verifica acest lucru folositi functia "Search". (!) Aveti voie sa postati doar 3 posturi in fiecare zi(24h). (!) Topicurile mai vechi de 72h(3 zile) vor fi inchise! (!) Topicurile făcute cu un dezinteres evident și cu informații eronate / puține vor fi sancționate la prima abatere cu Avertisment și la următoarele abateri cu Warn (delete topic) Q&A: (Q) Ce inseamna posturi aiurea? (A) Fără reply la o știre postată de genul "Frumos, interesant, util, mulțumesc etc". Aceste posturi nu au alt rol decât de a spama și este total interzis. Postați numai în cazul în care sunteți în temă cu știrea și considerați că este un subiect demn de discutat.
 4. cibu

  [Regulament] Sport

  Regulament sport: • Nu aveti voie sa faceti posturi aiurea doar pentru +1. • Aveti voie sa postati stiri legate de sport, informatii sau orice legat de sport. • Cel mai recomandat(indicat) ar fi ca postul tau sa contina imagini/video. Informatii utile: (!) Înainte de a crea postul, verificati daca mai exista vreun topic identic cu al dumneavoastră (aceeași temă, știre etc.) pentru a verifica acest lucru folositi functia "Search". (!) Aveti voie sa postati doar 3 posturi in fiecare zi(24h). (!) Topicurile mai vechi de 72h(3 zile) vor fi inchise! (!) Topicurile făcute cu un dezinteres evident și cu informații eronate / puține vor fi sancționate la prima abatere cu Avertisment și la următoarele abateri cu Warn (delete topic) Q&A: (Q) Ce inseamna posturi aiurea? (A) Fără reply la o știre postată de genul "Frumos, interesant, util, mulțumesc etc". Aceste posturi nu au alt rol decât de a spama și este total interzis. Postați numai în cazul în care sunteți în temă cu știrea și considerați că este un subiect demn de discutat.

×
×
 • Create New...