KroNoX 4 Posted July 22, 2022 (edited) - In acest topic, liderul / subliderul / testerii / posteaza testul sustinut cu un jucator Model de postare: Nickname: Rank: Nickname-ul celui testat: Greseli facute de catre cel testat (x/3) : Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Decizia finala (admis / respins) : Edited November 22, 2023 by Magtia 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 23, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Padrino Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 0/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 23, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: G.H.B@CONTACTFATAL Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 3/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : respins 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 23, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: ieu.cel.bo$ Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 23, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: xMarky Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 2/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 23, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: LautaruBro Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 2,75/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Sorin Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Sunt liderul Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: ForsakenBDT Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 2/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Sunt liderul Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 (edited) Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Golanul. Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 3/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Sunt liderul Decizia finala (admis / respins) : respins Edited July 24, 2022 by KroNoX 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Audoryu Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 Rank: 7 Nickname-ul celui testat: KeisenKov Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Rigby Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oxig3n 0 Posted July 24, 2022 Nickname: ForsakenBDT Rank: 6 Nickname-ul celui testat: zexter Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 2/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Da. Decizia finala (admis / respins) : Admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Blade Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 3/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : respins 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 24, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Keta. Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Sunt liderul Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oxig3n 0 Posted July 25, 2022 Nickname: ForsakenBDT Rank: 6 Nickname-ul celui testat: SebiRPG Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 0/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Da. Decizia finala (admis / respins) : Admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oxig3n 0 Posted July 25, 2022 Nickname: ForsakenBDT Rank: 6 Nickname-ul celui testat: DeaThWiN@AZTECAS Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 3/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Da. Decizia finala (admis / respins) : Respins. 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 25, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: smokraHD. Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Da. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 26, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Wick,21 Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 2.50/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oxig3n 0 Posted July 26, 2022 Nickname: ForsakenBDT Rank: 6 Nickname-ul celui testat: .Sorrell Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 2/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Da. Decizia finala (admis / respins) : Admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 26, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: MarianElSafir Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 0/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 26, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Teszair Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 1/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Oxig3n 0 Posted July 26, 2022 Nickname: ForsakenBDT Rank: 6 Nickname-ul celui testat: AlekuArabu Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 2/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Da. Decizia finala (admis / respins) : Admis Nickname: ForsakenBDT Rank: 6 Nickname-ul celui testat: SoBRaNiE Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 0/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Da. Decizia finala (admis / respins) : Admis 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 26, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: Razvan104 Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 3/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : respins 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KroNoX 4 Posted July 27, 2022 Nickname: KroNoX Rank: 7 Nickname-ul celui testat: CosminS1ke Greseli facute de catre cel testat (x/3) : 3/3 Poti prezenta dovezile cu greselile (la cererea liderului) : Eu sunt liderul. Decizia finala (admis / respins) : respins 0 Quote Share this post Link to post Share on other sites