Jump to content
Sign in to follow this  
ERARPG

Clan Spray (Wars)

Recommended Posts

Odata cu noul sistem de clanuri pe server a fost adaugat si un nou sistem de spray cu diferite castiguri la final de zi (mai exact la ora 23:00).

Astfel ca sa nu fie un haos imposibil de oprit pe server, am decis sa fac un regulament scurt si la obiect pentru ca toate probleme sa fie aproximativ rezolvate.

Daca aveti propuneri pe viitor sau probleme cu actualul regulament puteti sa lasati schimbarea dorita intr-un ticket pe panel.

 

- Aveti voie sa faceti aliante cu alte clanuri (asta inseamna sa nu va dati spray intre voi, dar sa dati spray la ceilalti). Aliantele sunt permise intre maxim 2 clanuri.

Daca va "aliati" cu alt clan, nu aveti voie sa veniti sa-l ajutati daca o zona de-a lor este atacata sau daca ataca o zona! (gasiti mai jos modurile de sanctionare)


- Nu aveti voie sa trageti in jucatori decat daca: 

  • un jucator intra in zona clan turf-ului pe care-l atacati sau aparati (indiferent ca face parte dintr-un clan sau nu jucatorul). Daca vi se pare ca acesta este suspect sau vrea sa va atace in timpul spray-ului aveti tot dreptul sa-l omorati, nu trebuie neaparat ca el sa participe, din moment ce se afla pe zona de clan spray este deja expus riscului de a fi ucis.
  • aveti un spray activ sau alt clan are pe un turf de al vostru un spray activ (war).

Nu aveti voie sa veniti /duty on la clan spray, indiferent de factiunea din care faceti parte (este obligatoriu sa aveti numele alb cand vreti sa participati la un spray). Se va sanctiona cu Warn si Faction Warn daca este facuta reclamatia si in cadrul factiunii.

Nu aveti voie sa participati la clan spray daca nu aveti tag-ul clanului pus (va recomand sa-l purtati tot timpul activ, indiferent de pozitia sau modul lui). Se va sanctiona cu DM.

Atentie! Daca aveti clan spray cu cineva pe un anumit turf (zona) si clanul advers va da fail SAU daca un clan advers face spray pe voi pe un anumit turf (zona) si cel care FACE SPRAY-UL MOARE (IA FAIL) va este TOTAL INTERZIS sa mai trageti in adversari cu orice tip de arma sau sa-i mai atacati.

Daca sunteti politisti aveti tot dreptul ca
/duty sa va duceti dupa cei ce au wanted primit de la clan spray.
Daca sunteti omorati pe clan zones aveti tot dreptul sa folositi comanda
/call 112, insa nu este obligatoriu!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


×
×
  • Create New...