Jump to content
Sign in to follow this  
Kellow

Grove Street - Regulament Intern

Recommended Posts

GROVE STREET - REGULAMENT INTERN

 

Link de la regulamentul mafiilor: Click aici

Link de la regulamentul serverului: Click aici

REGULI GENERALE

Grove Street este o mafie din orasul Los Santos ce se ocupa cu cucerirea de teritorii, traficul de arme si de droguri.

Membrii factiunii trebuie sa respecte atat regulamentul general al serverului cat si cel legat de mafii. Orice incalcare a unei reguli din aceste doua regulamente poate fi sanctionata cu FW/Uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
Limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW) sau uninvite, in functie de situatie.

 - pentru limbaj vulgar la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
 - pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
 - semnele obscene (_|_, _()_ etc.) sunt sanctionate cu avertisment verbal (AV).
 - limbajul vulgar cenzurat (sugi p***, sa te f** in gura de gras, o f** pe m***) este sanctionat cu faction warn (FW).
 - injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
 - jignirile usoare ('noobu drc', 'mars', esti prost gramada') se vor sanctiona cu avertisment verbal (AV) sau faction warn (FW), in functie de gravitate.
 - limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.

Spam-ul pe chatul factiunii este interzis. Se sanctioneaza cu amenda/AV/FW/uninvite, in functie de situatie.

 - spam de 3 ori - amenda, de 4-6 ori - AV, de 7-9 ori FW, de 9+ ori uninvite.
 - spam-ul pe chat-ul factiunii de catre sublideri este permis.

Jucatorii care observa probleme de comportament pe chatul factiunii factiunii (/f) sunt rugati sa trimita PM liderului. In caz contrar liderul nu are obligatia sa sanctioneze.

- trebuie sa respectati liderul si subliderul, sa faceti ce va spune, in caz contrat riscati sanctiuni.
- liderii nu pot invita membrii in factiuni in intervalul war-urilor (20:00-22:00). Pot face asta inainte de intervalul war-urilor sau dupa.
- membrii factiunii pot folosi materiale (/order) doar in timpul warurilor. Daca vor sa foloseasca si in afara war-urilor au nevoie de o aprobare de la lider/sublider. Membrii ce se folosesc de materialele factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu FW/Uninvite, in functie de caz.
- abuzul de /order pentru consumarea materialelor factiunii va fi sanctionat cu uninvite cu 100FP.
- folosirea comenzii /fvr in mod abuziv se sanctioneaza cu FW la prima abatere si uninvite la urmatoarea.
- un membru poate primii doar un FW pentru neprezentarea de la war-uri dintr-o zi.

Este interzis sa incurajati/promovarea folosirea codurile de catre membrii. In cazul in care exista dovezi, se sanctioneaza cu uninvite pe motivul 'Privilegiere cheats' + ban in cazul liderului/subliderului.
Jucatorii ce primesc uninvite pentru acest lucru primesc si o interdictie intr-o factiune de tipul mafie pentru 2 luni.

DEATHMATCH / DRIVE-BY

Deathmatch (DM) sau drive-by (DB) facut aiurea se sanctioneaza cu FW/Uninvite. Uninvite doar in cazuri grave. La war-uri, deathmatch-ul facut in afara zonei de WAR este sanctionat direct cu Faction Warn (FW).
 - cei care ataca un jucator sunt sanctionati cu faction warn (FW).
 - calcarea/atacarea altor jucatori cu un vehicul se considera Drive-By (DB) si se sanctioneaza cu faction warn (FW).
 - in cazul in care acest lucru se intampla in timpul war-urilor la marginea turfului (jucatorii ating pe turful pe minimap cu iconita corespunzatoare), nimeni nu o sa fie sanctionat.
 - deathmatch-ul excesiv (omoara mai multi jucatori intr-un interval scurt de timp) este sanctionat cu uninvite.

Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.

REGULI ACTIVITATE

Jucatorii de rank 1 care nu isi termina raportul de activitate vor primii uninvite cu FP, indifierent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate. Membrii ce au acumulat minim 14 zile în factiune vor primii uninvite fără FP.
Membrii de rank 2 pot pune o cerere de inactivitate in cazul in care nu isi pot termina raportul, in caz contrar acestia vor fii sanctionati. Aveti dreptul la o singura cerere de inactivitate pe luna. Puteti pune o cerere de inactivitate cu minim 5 zile inainte de resetarea raportului.
Membrii factiunii trebuie sa apartina unei grupari (arms/drugs).
Membrii ce au minim rank 2+ pot detine functia de tester. Pot fii maxim 4 testeri in factiune.
Jucatorii care lipsesc de la war si nu au o cerere de invoire sunt sanctionati cu FW. Se pot face maxim 2 cereri de invoire pe saptamana. Trebuie sa aveti minim rank 2 pentru a pune o cerere de invoire.

-cererile de invoire pentru war-uri se posteaza înainte de a începe war-urile, in caz contrar cererea va fii respinsă.
 - cererile de invoire se pot face in orice zi de war-uri. 
 - liderul are obligatia de a accepta orice cerere de invoire, in caz contrat liderul o sa fie sanctionat.
Daca un membru a facut cerere de invoire si totusi intra la war-uri, cererea este anulata, iar membrul trebuie sa participe la minimul de war-uri din acea zi. In cazul in care intra la war si nu participa la minimul de war-uri, acesta este sanctionat cu faction warn (FW) iar cererea este anulata.
Evidenta war-uri se face pe forum de catre lideri/sublideri. Acestia au timp 24 de ore, dupa terminarea war-urilor pentru a face evidenta. Jucatorii trebuie sa participe la minim jumatate din war-urile avute. Liderii posteaza in topicul "Sanctiuni", atunci cand un membru este sanctionat pentru neprezentarea la minimul de war-uri necesar.
ex: daca au avut loc 4 war-uri, un membru trebuie sa fie prezent la 2, daca au fost 5 war-uri, un membru trebuie sa fie prezent la 3.

REGULAMENT WAR

Este interzis sa mergeti pe cladiri inaccesibile / interzise inainte de inceperea war-ului. Se sanctioneaza cu warn si faction warn (FW).
 - este permis sa urcati doar pe cladiri pe care puteti ajunge de jos (fara slap de la masina, fara vehicule, fara mega jump cu bike etc.)
 - este permis sa urcati pe cladiri cu ajutorul colegilor (push).
Jucatorii care se deconecteaza fara a anunta pe /f inainte sau primesc kick pentru AFK in timpul unui war pot fi sanctionati cu FW. Este interzis sa stati AFK cand aveti war.
Jucatorii din fiecare grupare (arms/drugs) sunt obligati sa detina job-ul si sa isi ajute colegii in caz ca acestia au nevoie de ajutor. Abaterea de la aceasta regula este sanctionata cu faction warn (FW).
 - este necesara o dovada video de minim 20 de secunde in care se vede clar ca refuza/evita sa isi ajute colegii.
Comanda /eject folosita pe colegi in timpul war-urilor este sanctionata cu avertisment verbal (AV).
Este interzis sa atacati un teritoriu (/attack) fara permisiune conducerii. Se sanctioneaza cu rank down.

AMENZI & PRIME

Amenzi
Toate amenzile se stabilesc in topicul "Amenzi" aflat in formulul fiecarei factiuni. Liderii isi pot decide suma de bani pentru amenzi atat timp cat respecta urmatoarea regula:
WORST: suma alocata pentru worst este de $100.000/kill. Daca un jucator ia worst la war de -9, jucatorul o sa fie sanctionat cu o amenda de $900.000.
Jucatorul sanctionat trebuie sa posteze o dovada in topicul "Amenzi" dupa modelul pe care il gaseste acolo.

Prime
Toate primele sunt stabilite in topicul "Prime" aflat in forumul fiecare factiuni. Liderii isi pot decide suma de bani pentru prime atat timp cat respecta urmatoarea regula:
BEST LA WAR: suma alocata pentru best este de $200.000/kill. Daca un jucator obtine cel mai bun scor la war (best) de +13, acesta o sa fie recompensat de catre lider cu o prima in valoare de $2.600.000.

Liderii si subliderii nu primesc amenzi sau prime deoarece fac parte din conducerea factiunii.

RECLAMATII FACTIUNI

Liderul factiunii poate respinge relamatiile care contin jigniri, dar jucatorul care a facut reclamatia are dreptul sa refaca reclamatia. Reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend de 3 zile pe panel de catre admini.
Subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderului, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.
Dovezile mai vechi de 24 de ore nu sunt luate in considerare. Toate dovezile trebuie sa contina data, ora, numele jucatorului si al serverului, fara sa fie editate (fara incercuire, etc).
In cazul in care nu puteti crea o reclamatie (nu aveti ore, aveti suspend etc), puteti trimite liderului PM pe forum cu dovada, si neaparat sa specificati de ce nu ati putut face o reclamatie. Dovezile de pe alte conturi nu sunt luate in considerare.
Dovezile facute pe panel sunt acceptate doar daca este un video in care se da minim un refresh pe pagina pentru a evita situatiile in care se falsifica dovezile.
Este interzis sa faceti relcmatie unui coleg din factiunea voastra, puteti contacta liderul printr-un PM pe forum. Motivele pentru care puteti reclama un coleg in aceeasi factiune sunt: "Scam/inselatorie" respectiv "Other" (abuz, c-bug, etc).

MODURI SI CHEAT-URI

Sistemul de anticheat este obligatoriu pentru jucatorii care fac parte dintr-o mafie. Fara instalarea acestui anticheat, nu se mai pot conecta pe server - crowland.ro/ac
Este stric interzisa folosirea moduri / cheat-uri ce va ofera anumite avantaje, toti jucatorii sunt egali.
O lista mai complexa legata de moduri permise gasiti in acest topic: crowland.ro/ac

COMENZILE FACTIUNII

[/f] este chat-ul factiunii.

[/duty] - Te pui la datorie (Este interzis de a merge cu [/duty] activat in scop personal. (Faction Warn's)
[/fdeposit] este comanda folosita pentru a depozita in seif bani, materiale si droguri.
[/heal] este ocmanda prin care jucatorii pot primii 100 HP in interiorul HQ-ului.
[/order] este comanda pentru a cumpara arme. Odata ce cumperi arme din HQ, folosesti materialele din seif.

[/setguns] este comanda pentru a iti seta armele pe care le vei primi la [/order].
[/tog - faction chat] este comanda pentru a dezactiva chat-ul.
[/showmotd] este comanda prin care vedeti mesajul stabilit de conducerea factiunii.
[/attack] este comanda prin care puteti ataca un teritoriu in intervalul de waruri. (disponibila de la rank 4)
[/fvr] este comanda folosita pentru a respawna toate vehiculele factiunii (doar liderul/subliderul si membrii de rank 5 au acces la ea)
[/raport] este comanda prin care va puteti vedea raportul de activitate.

 

RAPORTU FACTIUNII 

Rank 1 : 40 drugs / 40k mats /  5:00 ore jucate

Rank 2: 40 drugs / 35k mats / 5:00 ore jucate

rank 3: 30 drugs / 30k mats /  5:00 ore jucate

rank 4: 25 drugs / 25k mats / 5:00 ore jucate

rank 5 : 15 drugs / 0 mats / 5:00 ore jucate

 

Fiecare membru trebuie sa aiba in raport si minim 5 ore pe saptamana, altfel va fi sanctionat indiferent de rank-ul/functia sa.

 

 

Edited by FeeK
Editare topicuri

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


×
×
  • Create New...