Jump to content
Sign in to follow this  
Veip

Vreau să lucrez ca model. Nu știu cum să încep fără a avea probleme?

Recommended Posts

 

Este foarte dificil să răspunzi la această întrebare fără să știi câteva detalii despre tine. Când vă înscrieți, veți avea nevoie de câteva fotografii de bază (nu selfie-uri) care să vă arate fața și îmbrăcămintea pe toată lungimea.

Găsiți fotografi locali pe aceste site-uri, verificați profilurile, portofoliile și linkurile acestora (dacă site-ul permite link-uri) și solicitați o colaborare sau TF (timp pentru tipăriri / imagini) pentru a vă construi portofoliul.

Aduceți un însoțitor cu dvs., asigurați-vă că îl luați devreme și întotdeauna dacă aveți sub 18 ani (21 în unele regiuni).

Dacă o ofertă de muncă pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că este.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru a deveni un model celebru, trebuie să-ți găsești pofta de mâncare și să-l dezvolți. Și pregătește-te să lucrezi zi și noapte și ascultă sute de respingeri pe săptămână. Este important să înțelegeți că va fi extrem de dificil să obțineți rezultate ridicate. Pur și simplu nu vă puteți descurca fără studio videochat constanta această companie strălucită vă va oferi toate cunoștințele necesare și experiența excelentă.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  


×
×
  • Create New...